Cookie- og Privatlivspolitik

Batman (1966)

Censur ukendt

Se mere på medierådet.dk
11.11.1969
| |
1 time 45 minutter (ekskl. reklamer og trailers)
|
Batman
|
Versioner: se alle
Originalversion, Særvisning
|
Billetter

I superheltefilmen 'Batman' står Batman og Robin over for hele fire af deres værste fjender - Jokeren, Catwoman, The Riddler og The Penguin.

Nu må den dynamiske duo bruge al deres snilde (og fantastiske udstyr) til at besejre ondskaben.

'Batman' er en filmversion af 1960ernes TV-serie af samme navn og er instrueret af Leslie H. Martinson.

VURDÉR SELV FILMEN: 
Din bedømmelse: Ingen (10 votes)
4.1
0

Skuespillere

Kommentarer

SKRIV DIN EGEN ANMELDELSE
S. Rico

Meget underholdende gensyn med den ”rigtige” originale Batman.

Før der var noget der hed Netflix, og før tv-seriens guldalder startede, da måtte man tage sig til takke med, hvad der kom i flimmeren. Tilbage i midten af 80'erne fik vi MTV, Sky Channel og Super Channel. Og her kunne man følge med i endnu ældre tv-serier som den sort-hvide latterlige "Flash Gordon", komedieserien "I Dream of Jeannie" (den med Larry Hagman), The Twilight Zone – og selvfølgelig den vanvittige Batman tv-serie fra 60'erne.

I små doser er denne fortolkning af Batman hylende morsom. Men som spillefilm er det næsten for meget af det gode. men se den alligevel og nyd de far-out scener, som da Batman angribes af en haj på en rebstige, eller da Batman render febrilsk rundt med en tændt bombe, uden at have nogen steder at smide den hen.

Læg også mærke til at skurkene har en anden rollefordeling end i de nyere film. Her er Jokeren blot en pauseklovn, mens det er Pingvinen som primært styrer skurketropperne.

Catwoman er også med, men i modsætning til Michelle Pfeiffer's og Hale Barry's udgave så har hende her åbenbart ikke lært kampsport, for hun deltager ikke i de ellers mange slåskampe. Det var nok ikke velset at piger sloges med mænd tilbage i 60'erne. Godt at seje chicks som Ellen Ripley, The Bride og mange andre har fået lavet om på det efterfølgende.

Og nyd endelig også de mange "Far-til-4" udbrud som ”Milde Makaroni!”, ”Gosh!” og ”Det var dælens!”.

Wayne

end tæt på den Batman vi kender idag. Alligevel er det sjovt at se den gamle film, som nok er tættest på den første udgave af den originale Batman.

Nikolaj

Men jeg synes nu den er meget god.

Måske ikke så spændende, men humoren fejler ikke noget.

Sider

Anonymuser/0
Du skal være logget ind for at skrive en anmeldelse.