Cookie- og Privatlivspolitik

Bare Juliet

Tilladt for alle
Det vurderes, at filmen ikke indeholder elementer, som kan virke skræmmende på børn.

Se mere på medierådet.dk
20.09.2018
| |
1 time 45 minutter (ekskl. reklamer og trailers)
|
Juliet, Naked
|
Versioner: se alle
2D, Babybio, Seniorbio
|

Den romantiske komedie 'Bare Juliet' handler om kvinden Annie, der bor i en lille engelsk badeby, arbejder på det lokale museum og er kørt sur i sit forhold med manden Duncan. 

Duncan lever lidt sit eget liv som kæmpe fan af den mystiske musiker Tucker Crowe, der forsvandt fra rampelyset for mange år siden og nu dyrkes som en slags kultfigur.

Annie deler ikke sin mands besættelse, så en dag skriver hun ud af frustration en negativ blog om sangerens mesterværk, hvilket fører til en ganske uventet email. 

Selveste Tucker skriver til hende, og snart er de to involveret i en længere korrespondance som uundgåeligt fører til et romantisk møde.

'Bare Juliet' er baseret på bestselleren af Nick Hornby, der tidligere er blevet filmatiseret med About a Boy og High Fidelity, hvor sidstnævnte også havde musikalske undertoner. 

Hovedrollen spilles af britiske Rose Byrne, mens rocksangeren i centrum spilles af garvede Ethan Hawke, der har imponerende erfaring med romantiske film fra Before-trilogien bestående af Before Sunrise, Before Sunset og Before Midnight. (copyright: kino.dk)

VURDÉR SELV FILMEN: 
Din bedømmelse: Ingen (20 votes)
4.1
4

Instruktør

Relaterede nyheder

MEDIERNES ANMELDELSER

 • BT

  "... filmen har flere lag, end man lige skulle tro, og formår at undgå den romantiske komedies klicheer og faldgruber - og er måske i virkeligheden mere et coming-of-age-drama for midaldrende mennesker." (Thomas Brunstrøm)

 • Jyllands-Posten

  "Kan man holde ud, at filmen tenderer endnu en kulturel helgenkåring af manden, der efterlader kede kvinder og svigtede børn i sit kølvand, [...] så kan man få en hyggeromantisk feel-good-oplevelse ud af 'Bare Juliet'." (Nanna Frank Rasmussen)

 • Politiken

  "'Bare Juliet' prøver ikke at sige noget særligt, men det, den siger, og måden, den siger det på, er virkelig klogt, sjovt og dejligt at være i selskab med." (Eini Carina)

 • Weekendavisen

  "Der er en vejrbidthed over 'Bare Juliet', som ikke kan købes for penge. For tilskuere i den rigtige alder er filmen en livsklog, varm og bevægende sang." (Bo Green Jensen)

Kommentarer

SKRIV DIN EGEN ANMELDELSE
fie meyer

I denne film, er musikken og historien, Kernen. Skuespillerne(Rose Byrne/Ethan Hawke/Chris O'Dowd) spiller godt sammen og historien er god og man kommer ind i dette univers med musik og fankultur/nørderi, teorier, kærlighed og andre finurligheder. Alt i alt, hjertevarm og hyggelig Kort og Godt.

Sider

Anonymuser/0
Du skal være logget ind for at skrive en anmeldelse.