Barbershop 3: The Next Cut

Tilladt for alle, men frarådes børn under 7 år
Filmen har en humoristisk grundstemning. Den indeholder en række dramatiske scener med skænderier, trusler og håndgemæng. Da vi ikke ser nogen komme til skade og da dramatikken afløses af humoristiske indslag, vurderes det at filme kun vil kunne virke skræmmende på børn under 7 år.

Se mere på medierådet.dk
Premiere: 
16.06.2016
Originaltitel: 
Barbershop: The Next Cut
Genre: 
Spilletid: 
1 time 51 minutter (ekskl. reklamer og trailers)
4.3
2.3
VURDÉR SELV FILMEN: 
Din bedømmelse: Ingen (8 votes)

Resumé

I 'Barbershop 3: The Next Cut' er der gået 10 år, siden frisøren Calvin og hans ansatte sidst svingede med saksen på det store lærred. Stedet er det samme, men der er kommet nyt blod til i form af flere kvindelige frisører.

Området har også ændret sig. Men desværre er det i en dårlig retning, så efter nogle voldsomme episoder beslutter Calvin sig for at redde både nabolaget og den gamle salon.

Komedien 'Barbershop 3: The Next Cut' er efterfølgeren til Barbershop og Barbershop 2: Back in Business, der begge fik dansk biografpremiere. I USA indspillede de første to film 140 mio. dollars tilsammen.

MEDIERNES ANMELDELSER

  • Berlingske

    "Filmen vil så gerne være aktuel og realistisk set fra gadeplan, men det hele bliver for renskuret og småborgerligt til, at man kan nyde andet end de passerende situationer." (Jacob Wendt Jensen)

  • Jyllands-Posten

    "'Barbershop: A Fresh Cut' vralter af sted som en langsom gammel and uden mål i sigte." (Katrine Sommer Boysen)

  • Politiken

    "... man [kan] betragte 'Barber Shop'-fænomenet som enten pjank med et figenblad af seriøsitet eller et alvorligt ærinde iklædt komediens form." (Kim Skotte)

Anonymuser/0
Du skal være logget ind for at skrive en anmeldelse.