Cookie- og Privatlivspolitik

Ballerina

Tilladt for alle, men frarådes børn under 7 år
Filmen har en varm grundstemning, men indeholder flere let dramatiske scener, og scener hvor stemningen bliver truende og trykket. I én langvarig scene flygter to børn fra en ondskabsfuld og brutal mand, som følger efter dem på en motorcykel, og i flere scener ydmyges og trues en pige af en ond kvinde. Da filmen er animereret, og da fortællingen indeholder mange positive forløsninger, vurderes den kun at kunne virke skræmmende på de yngste børn, og den får derfor en 7års-grænse.

Se mere på medierådet.dk
09.11.2017
| |
1 time 29 minutter (ekskl. reklamer og trailers)
|
Ballerina
|
Versioner: se alle
2D - dansk tale, Babybio
|

Animationsfilmen 'Ballerina' handler om en forældreløse pige, som drager mod Paris for at følge sin drøm om at blive balletdanser.

Félicie flygter fra et børnehjem og tager ud på rejsen med sin bedste ven Victor, der vil være verdensberømt opfinder. I Paris får hun lov til at bo ved en rengøringskone, indtil hun kan stå på egne ben.

Vejen til at blive ballerina er ikke let, og Félicie må stjæle sin største rivals identitet for at komme ind på balletskolen. Men ren talent er ikke nok til at blive valgt som danserinde ved Operaen, så hun må kæmpe som aldrig før.

'Ballarina' har fokus på at følge sine drømme trods alle odds. Det samme tema kan ses i andre animationsfilm som Syng, hvor drømmen (naturligvis) er at synge, og Zootropolis, hvor drømmen er at blive politibetjent.

Filmen vises kun med dansk tale.

VURDÉR SELV FILMEN: 
Din bedømmelse: Ingen (170 votes)
4.8
3

Instruktør

MEDIERNES ANMELDELSER

  • Politiken

    "En ganske sød og energisk lille demokratisk askepothistorie, men som computeranimation skuffende anonym." (Kim Skotte)

  • Weekendavisen

    "'Ballerina' er enkel, flot og klart fortalt. Animationsstilen minder meget om Pixar-filmen 'Ratatouille', men filmen bliver sin egen, når Felicie danser ballet." (Bo Green Jensen)

Kommentarer

SKRIV DIN EGEN ANMELDELSE
maj-br

Bare den sødeste film, min lille Agnes og jeg nød så meget den film.
Glæder os til vi kan købe den og se den igen og igen.
Super, super :-)

Stefan

Havde tøser på 8, , 6 med inde og se den, de syntes alle den var sjov og sød.

Janeuser/794312

Filmen svarede helt op til vores forventninger. Selvfølgelig kommer pigen ind på den fineste balletskole og selvfølgelig slipper begge børn rigtig godt fra at være alene og forældreløse i en storby som Paris. Et rigtigt eventyr, som vi nød til fulde

Vi 'opdagede' Ballerina på youtube for halvandet år siden og googlede straks, men den var ikke sat på plakaten. Har selv to dansebørn, så det var oplagt, at vi absolut skulle se filmen, når den kom i biografen. Vi var derfor meget glade, da vi så, at den var på Busters program!
Og her var der disket op med optræden af danske balletbørn inden forestillingen! En stor oplevelse oveni!

Vi kan kun varmt anbefale denne søde, eventyrlige film til børn og barnlige sjæle

PikaLink91

Jeg havde kendt til filmen længe, og undrede mig over at det tog den så lang tid at udkomme herhjemme, især når den allerede er på DVD i Tyskland. Men nu skete det så endelig, og jeg var inde og se den i Waves' nye biograf til forpræmieren!

Ganske udemærket animationsfilm med en god historie.. der bare desværre kun skraber overfladen. Karaktererne har hver deres motivationer, men en dybere forklaring for disse bliver aldrig givet. Felicia elsker ballet på grund af sin mor, men vi får aldrig noget at vide om moren. Victor vil være berømt opfinder, men vi få aldrig at vide hvorfor, eller hvor han fik sit talent for at fikse ting.

Det er en sød film med et smukt budskab, og jeg anbefaler at man ser den! Men det er også typen der nøjes med at sige "her er helten og her er skurken" og regner så med at du ikke stiller yderligere spørgsmål, og jeg VED at animationsfilm kan gøre bedre end det, selvom de primært er for børn.

Setsu

Undrede mig da også over hvorfor vi ingen info havde fået om biograf premiere på den her endnu, når den allerede udkom i dele af Europa sidste år. Kan så set at dens premiere i USA også er blevet rykket fra April til September, så det er måske grunden.

Sider

Anonymuser/0
Du skal være logget ind for at skrive en anmeldelse.