Cookie- og Privatlivspolitik

Bad Santa 2

Tilladt for børn over 15 år
Filmen har en humoristisk og lettere dramatisk grundstemning. Den indeholder gennemgående et meget udpenslet seksualiseret sprog, og der er mange scener, hvor man ser mennesker, som har sex. I én forholdsvist langvarig scene ser man fx en mand, som tager en kvinde bagfra i en baggård, i en anden scene har en mand og en kvinde højlydt sex op ad et juletræ, og hertil kommer flere onaniscener samt en scene med adskillige stillfotos af en mand, som mod sin vilje får dele af en anden mands kønsorgan i hovedet. Det vurderes samlet set, at filmen kan virke skræmmende eller grænseoverskridende på de yngste børn i aldersgruppen 11-15, og den får derfor en 15års-grænse.

Se mere på medierådet.dk
01.12.2016
| |
1 time 32 minutter (ekskl. reklamer og trailers)
|
Bad Santa 2
|
Versioner: se alle
2D, Babybio
|

Julestemningen bliver sat på prøve i den grovkornede komedie ’Bad Santa 2’, hvor plattenslageren Willie Stokes vender tilbage som julemand med et seriøst alkoholforbrug.

Willies side kick, Marcus, er netop blevet løsladt fra fængslet, og med sig har han en plan om at røve en stor stak penge fra en hjælpeorganisation.

Men det kræver assistance fra et helt igennem forfærdeligt menneske. Nemlig Willies mor, Sunny Stoke, der imidlertid har langt større ambitioner for banden.

Komedien, der er en efterfølger til Bad Santa, har igen Billy Bob Thornton i hovedrollen og byder på et gensyn med Oscar-vinderes Kathy Bates.  

’Bad Santa 2’ placerer sig i traditionen med at lave julekomedier for voksne, hvor også den danske film Undercover med Linda P og Roland Møller, samt Office Christmas Party, fra samme år befinder sig. (copyright: kino.dk)

VURDÉR SELV FILMEN: 
Din bedømmelse: Ingen (39 votes)
3.8
2.8

Instruktør

MEDIERNES ANMELDELSER

 • Berlingske

  "Dejligt ufølsom og politisk ukorrekt underholdning til kynikere i alle aldre og et velkomment come-back til 'Bad Santa', der har været stærkt savnet i strømmen af julefilm." (Jacob Wendt Jensen)

 • BT

  "Intet nyt under solen, men mange gentagelser – dværgen skal sågar igen gennem udluftningskanalerne - så det må være pengene og hverken idé eller manuskript, der trak." (Michael Lind)

 • Ekstra Bladet

  "... 'Bad Santa 2' er ikke lige så sjov, som den selv tror, den er, [men den] har bestemt sine groteske momenter." (Henrik Queitsch)

 • Filmland P1

  "Det er ganske enkelt befriende for sjælen at se nogen gøre det, man ellers ikke må." (Per Juul Carlsen)

 • Jyllands-Posten

  "Filmens halvanden time er ren tortur. Der sker nok en hel masse, men det er rodet og fjollet og virker som en ondsindet parodi på Dickens 'Et juleeventyr'." (Johs. H. Christensen)

 • Politiken

  "Uanset hvor egoistisk, trist og klam en misantrop vores vildt alkoholiserede hovedperson Willie (dygtigt gnavne Billy Bob Thornton) er, [...] så er 'Bad Santa 2' i sidste ende en hyggelig julefilm ..." (Katrine Hornstrup Yde)

Kommentarer

SKRIV DIN EGEN ANMELDELSE
S. Rico

Der findes gode mødre, mindre gode mødre, dårlige mødre, og så findes der de helt forfærdelige mødre. I Bad Santa 2 tilhører Kathy Bates karakter IKKE nogen af de 4 kategorier - for hendes egenskaber som mor er simpelt hen helt uden for kategori. Altså i den dårlige ende af skalaen. Hun spiller mor til den småkriminelle Willie, der ligesom i den første Bad Santa film spilles af Billy Bob Thornton. Og det er et genialt match. Billy Bob Thornton og Kathy Bates er fremragende og ubetaleligt morsomme som et mor-søn forhold fra Helvede.

Tony Cox gentager selvfølgelig også sin rolle som Marcus, og han bliver igen udsat for et væld af upassende og politiske ukorrekte jokes om hans størrelse.

Denne meget umage trio planlægger det mest upassende kup, man kan forestille sig - nemlig at stjæle fra en velgørenhedsforening. Og det bliver jo kun værre af, at det hele foregår under Julen.

Historien er dog lidt ligegyldig, for det er bare en undskyldning for at lave en film propfyldt med sort, beskidt og nasty humor. Og det lykkes. Endda endnu bedre end i den første film. Bad Santa 2 er virklig morsom - hvis man altså er til grovkornet humor af den bedste/værste slags.

MOONuser/316583

Meget!!!!!

Sider

Anonymuser/0
Du skal være logget ind for at skrive en anmeldelse.