Cookie- og Privatlivspolitik

Bad News Bears

Tilladt for alle, men frarådes børn under 7 år

Se mere på medierådet.dk
09.12.2005
| |
1 time 53 minutter (ekskl. reklamer og trailers)
|
Bad News Bears
|

I filmen 'Bad News Bears' er lilleputterne The Bears usædvanligt ringe til baseball. Faktisk burde de slet ikke spille, men da én af forældrene insisterer på, at poderne skal lære det ædle spil, koste hvad det vil, ansætter de en tidligere professionel som træner.

Men det kommer til at koste! Træneren, Morris Buttermaker (Billy Bob Thorton), er en gnaven og fordrukken skørtejæger, der gør mere skade end gavn.

Men alt kan ske i sportens verden og Buttermaker begynder så småt at få styr på lilleputterne, så de kan møde deres ærkerivaler og endelig vinde!

'Bad News Bears' er instrueret af Richard Linklater, som bl.a. står bag den oscarvindende 'Boyhood' fra 2014.

VURDÉR SELV FILMEN: 
Din bedømmelse: Ingen (3 votes)
3.7
0

Instruktør

Kommentarer

SKRIV DIN EGEN ANMELDELSE
S. Rico

Jeg elsker den gamle klassiker med Walter Matthau og den dengang lille og utrolig talentfulde Tatum O’Neil (der allerede 3 år tidligere vandt en Oscar som 10-årig for den fantastiske Paper Moon). Så jeg var parat til at krumme tæer over denne ”formålsløse” genindspilning.

Men hey, den nye Bad News Bears har helt sikkert sin berettigelse. Billy Bob Thornton kan umiddelbart virke som et mystisk valg som Walter Matthaus arvtager - men han er faktisk aldeles glimrende. Filmen har fået et helt nyt og friskt sprog, og den kan absolut anbefales til både børn og nostalgiske forældre. Historien er nøjagtig den samme, men så længe man ikke har set den originale for nylig, så gør det ingenting.

Sider

Anonymuser/0
Du skal være logget ind for at skrive en anmeldelse.