Cookie- og Privatlivspolitik

Bad Neighbours 2

Tilladt for alle, men frarådes børn under 7 år
Filmen har en humoristisk grundstemning. Den indeholder mange let dramatiske scener med tumult og skænderier, hvor hovedfigurer ses vrede, frustrerede eller på anden måde i oprevet sindstilstand. I én scene flyver en pige ud af forruden på en bil, hvorefter hun lander på vejen. I flere scener ses mennesker, som fester vildt, og dialogen indeholder også enkelte steder et seksualiseret sprogbrug. Hertil kommer enkelte kortvarige scener, hvor man ser en mand og en kvinde, som har sex, men da det på ingen måde er explicit, og da filmens grundtone er komisk og let, vurderes filmen kun at kunne virke skræmmende på børn under 7 år.

Se mere på medierådet.dk
12.05.2016
| |
1 time 32 minutter (ekskl. reklamer og trailers)
|
Bad Neighbors 2: Sorority Rising
|
Versioner: se alle
2D, Babybio
|

I komedien 'Bad Neigbours 2' gør Mac og Kelly Radner sig klar til at sælge deres hus. Men køberne har 30 dages fortrydelsesret, og i mellemtiden er der flyttet et kollegie forbeholdt piger ind i nabohuset.

Pigerne er kendt for deres vilde fester, og parret må nu hente hjælp hos deres tidligere naboer (og fjender), så de kan få bugt med de festglade studiner.

'Bad Neighbours 2' er fortsættelsen til komedien ’Bad Neighbours’, hvor familien Radner kæmpede mod et broderskab ledet af den charmerende Teddy. Den grænsesøgende humor for voksne gjorde den første film til en succes med 270 mio. dollars i billetindtægter på verdensplan.

Seth Rogen, Rose Byrne og Zac Efron er tilbage i deres respektive roller, og denne gang får de selskab af bl.a. Chloë Grace Moretz og Selena Gomez. (copyright: kino.dk)

VURDÉR SELV FILMEN: 
Din bedømmelse: Ingen (185 votes)
4.4
3.3

Instruktør

Relaterede nyheder

MEDIERNES ANMELDELSER

 • Berlingske

  "Hvis ikke 'Bad Neighbours 2' var fuset ud omkring halvvejs, var det årets morsomste komedie." (Jacob Wendt Jensen)

 • BT

  "Seth Rogen og Rose Byrne kører i højeste gear og endnu en gang beviser Zac Efron, at han som ingen anden formår at blande sin rolle som sexsymbol og suverænt underspillet komediestjerne." (Henning Høeg)

 • Ekstra Bladet

  "'Bad Neighbours 2' vil vist gerne være både gakket og grænseoverskridende, men er blot en omgang slattent selvsving." (Henrik Queitsch)

 • Politiken

  "Ingen mestrer total plathed så afslappet og charmerende ironisk som [Seth Rogen og Rose Byrne] sammen." (Katrine Hornstrup Yde)

Kommentarer

SKRIV DIN EGEN ANMELDELSE
S. Rico

Det er en temmelig fjollet og urealistisk film. Men det kunne have været meget værre. Jeg var ikke så vild med etteren, men gav alligevel denne her en chance. Og filmen har faktisk en række ganske sjove scener, som gør den værd at se.

Bad Neighbors 2 åbner for alvor op og bliver sin egen, da Zac Efron får nok af de unge piger og beslutter at hjælpe "the good guys". Lidt ærgerligt at filmen skal ende med at have et politisk korrekt feministisk budskab - i stedet for bare at give den fuld skrue.

Jennifer

Kan ikke måle sig med den første film, men alligevel ved disse piger hvad de laver, og hvordan de skal drive deres naboer til vanvid.
Det er en god film, der kan få dig op og grine, og blive irriteret på pigerne, selv som pige... Thumps up :)

Melanie

Jeg synes, at det er fedt, at de nu har lavet en med piger i stedet for drenge. Og at de bryder de uskrevende regler om, at piger altid er små englebørn.

Fru.Øuser/13503

Kedelig handling,havde regnet med at den var sjovere

Lars Michael

Ikke lige en film hvor man smiler , ikke noget at råbe hurra om så tag heller og se 1eren igen.

DJT

Smid de fine fornemmelser og den politiske korrekthed fra dig, før du går ind og ser denne.
Synes på mange måder, den var bedre end 1eren, hvilket er en sjældenhed.
Og YAY for, at der ikke var nogle af machogutterne i biografen, der kom med tilråb og opkastlyde under "homoscenerne" ;)

Spidermanuser/166287

De må virkelig have fået en god check stukket i hånden for denne film, men sikke et makværk!
Dårligt skuespil, plat manus og end ikke Zac imponerer i bar overkrop!!

Maria

Bad Neighbors 2 var ligeså fjollet som jeg havde forventet, efter at have set forgængeren og derfor havde jeg nok den tilpas mænge forventninger man skulle have til 2'eren til at det blev en helt fin oplevelse.

Jeg ved ikke hvad det er Seth Rogen ryger, når han skriver manus til film, men han laver altså nogle virkelig skøre film, som er gået hen og blevet min guilty pleasure. ;)

Fire stjerner herfra, det er trods alt ikke stor filmkunst. ;)

Sider

Anonymuser/0
Du skal være logget ind for at skrive en anmeldelse.