Cookie- og Privatlivspolitik

Bad Moms

Tilladt for alle, men frarådes børn under 7 år
Filmen har en let og munter grundstemning. Den indeholder enkelte scener med mild dramatik, konflikter mellem hovedpersonerne og ind i mellem også et seksualiseret sprogbrug. Da stemningen overvejende er humoristisk, varm og positiv, vurderes filmen kun at kunne virke skræmmende på børn under 7 år.

Se mere på medierådet.dk
28.07.2016
| |
1 time 41 minutter (ekskl. reklamer og trailers)
|
Bad Moms
|
Versioner: se alle
2D, 2D Babybio Eng. Tale, 2D Eng. Tale, Babybio, Seniorbio
|

I komedien ’Bad Moms’ har moren Amy et tilsyneladende perfekt liv med karriere, søde børn og et lækkert hus.

Virkeligheden ser dog helt anderledes ud. Nedslidte Amy har nået sit bristepunkt, og da den fejlfrie speltmor Gwendolyn indkalder til et krise-forældremøde om småkager, knækker filmen.

Sammen med den hjemmegående Kiki og singlemoren Carla beslutter hun sig for at frigøre sig fra forældreræset. Missionen indeholder selvforkælelse, en hel masse alkohol og et opgør med overperfekte Gwendolyn.

’Bad Moms’ er instrueret af forfatterne bag Tømmermænd i Vegas, hvilket er en god indikator for, hvor vilde udskejelserne og alkoholindtaget bliver i komedien. Mila Kunis spiller den overtrætte mor, Amy, i filmen, der både henvender sig til mødre med en god portion selvironi og fans af Hangover-trilogien. (copyright: kino.dk)

VURDÉR SELV FILMEN: 
Din bedømmelse: Ingen (743 votes)
4.6
2.5

MEDIERNES ANMELDELSER

 • Berlingske

  "'Bad Moms' er en dybt forudsigelig og kedsommelig komedie ..." (Jeppe Krogsgaard Christensen)

 • BT

  "Der tales befriende åbent om sex, og filmen er momentvis sjov, men er desværre alt for overgearet og karikeret, med lidt for mange 'musik-video-slow-motion-scener' og forudsigelige jokes." (Michael Lind)

 • Jyllands-Posten

  "Man skal tro på filmens præmis for at engagere sig i den, og det gør jeg ikke." (Nanna Frank Rasmussen)

 • Politiken

  "Som blanding af 'Sex & the City' og 'Tømmermænd i Vegas' har 'Bad Moms' på mange måder, hvad der skal til. Men som respektløs udfordring af undertrykkende normer kunne man med fordel også have ladet sig inspirere af Lena Dunhams 'Girls'." (Kim Skotte)

Kommentarer

SKRIV DIN EGEN ANMELDELSE
Angel88

Jeg synes den var rigtig god og fed - jeg lærte faktisk noget af den - man skal ikke finde sig i at blive behandlet dårligt og man behøver ikke være en perfekt mor. Glæder mig til at se den nye :)

Laura

En ok film til en pigeraften (tror ikke mange mænd er glad for disse tøssehalløjser). Man behøver ikke at tænke så meget over den - just sit back and have fun. Lige præcis som den er forventet, ingen overraskelser.

S. Rico

Amy (Mila Kunis) forsøger at være den perfekte mor til sine forkælede unger. Men da hun igen og igen oplever, at utak er verdens løn, så siger hun stop. Og sammen med hendes to veninder gør de oprør mod det pæne og velpolerede.

Efter få minutter ved du præcist, hvor filmen tager dig hen. Men det gør ikke noget, for det er en virklig morsom rejse. Amy er en slags gensplejsning af Lynette og Gabrielle fra Desperate Housewives, og temaet med at få den ulidelige præsident for skolens PTA ned med nakken er da også direkte taget fra Desperate Housewives. Jeg siger ”Pyt”, for jeg har ikke moret mig så meget i lang tid, som da jeg var i selskab med Bad Moms. Så derfor får den 4 store smilende stjerner.

Charlotte

Jeg grinte så meget. Virkelig godt film. Hvis du har humoren af
"Dave og Mike weddings dates" eller "Bridget Jones", så skulle du også se denne her. Det virkelig sjovt.

May

Altså, den er jo som den type amerikanske film oftest er; de har en morale, og er mellem linjerne lidt belærende- men den er sjov!

Selvom den er smækfyldt med stereotyper og klicheer, så ender den med at være super underholdende.

Det eneste minus er, at slutningen blev lige lidt for amerikansk korrekt - men ellers absolut seværdig.

Sandra

Jeg var inde og se filmen med en veninde, og det var præcis som jeg havde forventet det - en rigtig tøsefilm! Den var super underholdende og en smule overdrevet, som disse film typisk er. Men på trods af, at min veninde og jeg ikke selv har børn endnu, så var den så nem at relatere til.
Skøn film, god underholdning og så er den god til lattermusklerne. Kan helt sikkert anbefales.

Tinauser/860471

Dejlig hygge film

Jakob P.

Bad Moms får 4 stjerner af Anmelderen ****

Bortset fra at jeg var i en vild fremmed biograf i Herlev som hedder Big Bio, filmen gik i stå midt inde i filmen, og flertallet af tilskuerne til filmen var kvinder, så havde jeg faktisk en rigtig god og fed oplevelse med denne her film. Man forventer ikke noget særligt, når man hører titlen, køber billetten og sætter sig ned i biografsædet (som i dette tilfælde var et fænomenalt godt sæde, som havde benstøtte og var justerbar). Men filmen kom sgu bag på mig, og jeg følte mig både begejstret og beriget da jeg forlod biografsalen. Hertil skal tilføjes at jeg lige var på nippet til at give denne her film 5 stjerner, for den er rigtig god synes jeg, men fremragende!? Der er jeg sgu i tvivl, og den skal være fremragende for at udløse 5 stjerner som karakter hos mig. Men den VAR god, rigtig god, og derfor skal den helt klart have 4 flotte stjerner herfra.

Det kører virkelig for den travle mor Amy, hun er mor til 2 børn, hun laver sine børns lektier, smører deres madpakker, kører dem fra den ene fritidsaktivitet til den anden, og husker også at gøre sin mand glad og tilfreds. Virkeligheden er dog en helt anden! Amy er nedslidt, hun ræser rundt for at nå alting og for at klare alle hverdagens udfordringer, og for at holde trit med den perfekte supermor Gwendolyn. Da Gwendolyn indkalder alle forældrene til et krisemøde som vedrører kager, så er det blevet nok for Amy, som beslutter sig for at melde sig ud af ræset som den perfekte mor. Sammen med den hjemmegående mor Kiki og singlemoren Carla gør hun oprør mod facaden som den perfekte mor, og begynder at indlede en masse selvforkælelse, som involverer en masse alkohol og masser af skæg og ballade.

Umiddelbart lyder plottet både ideforladt og kedeligt, men det er alt andet end det, Bad Moms rummer faktisk både en fed og stimulerende handling, en god historie og masser af gode præstationer af skuespillerne. Jeg synes især at Mila Kunis gør det rigtig godt, og ligeledes gør hendes 2 kollegaer og slyngveninder i filmen Kristen Bell og Kathryn Hahn, hendes modspillere er også rigtig gode og overbevisende. I betragtning af at det her "bare" er en komedie, så er det faktisk også en rigtig god film. Tempoet passer meget godt til en komedie, den er meget nede på jorden, og samtidig er den stimulerende og sørger for et godt "flow" hele vejen igennem filmen. Rytmen er stabil, jævn og sørger for nogle gode skift mellem de forskellige scener i filmen. Jeg synes ikke man keder sig mens man ser denne her film. Filmen fortjener fuldt ud de 4 flotte stjerner som undertegnet hermed har givet den, og den kan bestemt anbefales. Tjek den ud!

Thituser/314427

Jeg var inde og se Bad Moms med Kinotur, og det var en virkelig, virkelig underholdende film. Det, der trækker mest ned, er den lidt for korrekte slutning.

Palasse

Man skal nok have drukket lidt på forhånd, for at falde for denne film og føle noget videre for persongalleriet. Et friskt pust, at høre kvinder spytte eder og forbandelser ud uden filter, men jeg sad flere gange og korsede mig over filmens banaliteter og ynkelige optrin.

Nok snarere en film for veninder, end for fyre.
Ok, men så heller ikke mere.

Sider

Anonymuser/0
Du skal være logget ind for at skrive en anmeldelse.