Cookie- og Privatlivspolitik

Bad Boys For Life

Tilladt for børn over 15 år
Filmen har en actionpræget grundstemning. Den indeholder talrige scener med brutal vold, hvor personer bliver skudt, stukket ned eller på anden måde lemlæstet. I nogle tilfælde bruges chokeffekter, så volden kommer meget pludseligt, og flere steder er det voldsomme udpenslet, så der tydeligt ses blod og skader. Til trods for filmens action-komedie stemning, vurderes den ud fra den grove vold at kunne virke skræmmende på unge under 15 år.

Se mere på medierådet.dk
16.01.2020
| |
2 timer 3 minutter (ekskl. reklamer og trailers)
|
Bad Boys for Life
|
Versioner: se alle
2D, 4DX 2D, Babybio
|

Actionfilmen 'Bad Boys For Life' er opfølgeren til Bad Boys (1995) og Bad Boys II (2003) med Will Smith og Martin Lawrence i rollerne som den umage politi-duo Mike Lowrey og Marcus Burnett.

De to ordenshåndhævere er gået ned ad hver deres vej i livet. Mike er stadig den evige single, der jagter adrenalinsuset i sit arbejde. Marcus er derimod en sat mand med familien som grundpille i livet.

Marcus går endda så langt som til at ville pensionere sig, hvilket hans makker bestemt ikke er begejstret for.

I 'Bad Boys For Life' må duoen dog atter gå sammen, da en brutal skurk har udset sig Mike som offer for sin plan, der trækker tråde tilbage i Mikes fortid.

Den eksplosionsglade instruktør Michael Bay står bag de to første film i serien. Han er også manden bag actionfilm som The Rock, Armageddon samt Transformers.

Denne gang er det de noget mere ukendte Adil El Arbi og Bilall Fallah, der står for instruktionen, og der er allerede rygter om en Bad Boys 4, for Will Smith og Martin Lawrence er 100 % bad boys for life. (copyright: kino.dk)

VURDÉR SELV FILMEN: 
Din bedømmelse: Ingen (208 votes)
4.7
2.7

MEDIERNES ANMELDELSER

 • BT

  "Der er et par actionsekvenser, der er ganske glimrende, men det er også nogenlunde det, men kan fremhæve ved 'Bad Boys For Life'." (Thomas Brunstrøm)

 • Dagbladenes Bureau

  "... hver eneste scene er sprængfyldt med energi og nærvær og toptunet med farvestrålende miljøer, desperat action-vildskab understreget af musik og lyd, der smælder om kap med de mange skydevåben. Blodigt og voldsforherligende, men også tidssvarende, velspillet, overrumplende uforudsigelig underholdning." (Helle Sihm)

 • Jyllands-Posten

  "Der udveksles fortsat rappe replikker bag rattet, men mens patronerne rammer til højeste censurrestriktion, så er den hårdkogte dialog blevet blød og lavkomisk. Det er 'Bad Boys' med bæltetaske og bedstefarhumor." (Frederik Asschenfeldt Vandrup)

 • Politiken

  "Det er ulideligt at høre dem stikke til hinanden som teenagere, der efterligner Shaft og N.W.A, mens de siger "bag boys for life!" igen og igen og fistbumper som Oliver Bjerrehuus og Bubber i 'Aftenshowet'." (Joakim Grundahl)

Kommentarer

SKRIV DIN EGEN ANMELDELSE
BT

The BadBoys har sat tempoet lidt ned, er blevet mere modne og selvom plottet er temmelig konstrueret, slipper de afsted For Life…

Chrisuser/149783

Med tanke på at de har haft 17 år, er det en af de dårligste efterfølgere lavet i... 17 år.. Der er ikke meget der fungerer og Martin Lawrence gentager bare sit "jeg vil på pension, jeg tør ikke skyde nogen" monologer,så man er træt efter 5 minutter...

Øv!!!

Ole

Synes, at det er den bedste actionfilm, jeg har set længe.

Lars Michael

Et godt comeback fra de seje mænd.
Fedt at se at der kom en 3’ere, hvor der var action for alle penge og selvfølglig det gode makkerpar de er Smith og Lawrence . Men der skal ikke gå alt for lang tid igen hvis de ville lave flere.

Frederik

Den er ikke i liga med de første film, men man bliver da underholdt fra start til slut

Michael Kirkegaard

Vild Smith

Tom

Bad Boys for Life er endnu en fed film med Will Smith og Martin Lawrence - den skal I gå ind og se!!!

Kristian

Var forleden inde og se denne film med hele holdet bag Støvsugerland. Den var meget morsom og kan klart anbefales :D

Magnus

Var inde og se den her forleden, og hold nu op, hvor var den fed!

Niklas

Synes, at det er den bedste actionfilm, jeg har længe.

Sider

Anonymuser/0
Du skal være logget ind for at skrive en anmeldelse.