Cookie- og Privatlivspolitik

Bachelorette

Tilladt for alle

Se mere på medierådet.dk
13.09.2012
| |
1 time 40 minutter (ekskl. reklamer og trailers)
|
Bachelorette
|

I filmen 'Bachelorette' var der i high school kun hån og drillerier til overs for den halvkiksede Becky (Rebel Wilson).

Derfor kommer det som lidt af et chok for hendes tre tidligere high school-kammerater Regan (Kirsten Dunst), Gena (Lizzy Caplan) og Katie (Isla Fisher), da det går op for dem, at hun skal giftes før dem… og at de skal være brudepiger til brylluppet.

Gena og Katie er stadig singler, og Regan har uden held forsøgt at tvinge et frieri ud af sin kæreste. Beckys polterabend forløber heller ikke efter planen, og hendes tidligere bulimi bliver bragt på banen igen, ligesom den ellers frabedte stripper dukker op.

Hvad værre er, formår brudepigerne at rive brudekjolen midt over. Nu begynder en vild jagt gennem natten for at fikse kjolen, for at blive ædru og for at redde den allersidste ære på pigernes vilde polterabend.

Bryllupsfilm-genren rider på en bølge for tiden, og 'Bachelorette' er blot seneste skud på stammen.

Humoren er dog i den mere grovkornede ende af skalaen og minder derfor mere om sidste års succesrige 'Bridesmaids' end om forgængere som 'Bride Wars' (2009) og '27 Dresses' (2008).

VURDÉR SELV FILMEN: 
Din bedømmelse: Ingen (170 votes)
3.3
3.2

Instruktør

Relaterede nyheder

MEDIERNES ANMELDELSER

 • Berlingske

  "Sjældent har jeg kedet mig så meget, selv om løjerne på skærmen hele tiden er ret hektiske. En film, der foregår i så reduceret og rent ud sagt dum en verden som 'Bachelorette', og som er skabt på en plat og ondsindet præmis, kan simpelthen ikke lette." (Jacob Wendt Jensen)

 • BT

  "Klichéerne står selvfølgelig i kø. Men handlingen er sød og sjov. Skuespillerinderne er pragtfulde. Og selvom vi ikke når Bridemaidske højder, så er 'Bachelorette' bestemt et bif-besøg værd." (Henning Høeg)

 • Ekstra Bladet

  "... prøver forgæves at mestre den svære kunst at være skæg på en seriøs baggrund. Den mislykkede balancegang bevirker, at den ikke er særlig sjov og stort set umulig at tage alvorligt." (Henrik Queitsch)

 • Jyllands-Posten

  "Dens slags kvindeligt dyneløfteri er ikke for alle, men upassende underholdende, det er det." (Nanna Frank Rasmussen)

 • Politiken

  "... filmen er morsom som en mørkt sarkastisk sitcom, men opnår aldrig den følelsesmæssige forankring, der ville gøre dens satire meningsfuld." (Sophie Engberg Sonne)

Kommentarer

SKRIV DIN EGEN ANMELDELSE
Wayne

ved filmen er at den starter modsat, det typiske.

Det er den tykke kiksede pige, som skal giftes - og de smarte og tjekkede piger som skal være brudepiger.

Men så ender det hele alligevel i de sædvanlige kiksede situationer, som er mere pinlige end egentlig sjove.

camilla marie

Blev lettere skuffet over denne film. har set lignende film med bedre plot. Når man har set den en gang, behøver man ikke se den igen.

Piauser/690788

Sjov og til tider tæerkrummende film om de tre lækre veninder og deres tykke veninde der pludselig er den første, der skal giftes. Underholdende uden at du går hjem med noget.

Lineuser/944446

Shout out:

Denne her film, er grotesk, pinlig og til tider voldsom. Det er det, der adskiller den fra kedelige og forudsigelige chick flicks som f.eks. Bridesmaids, som jeg faktisk bare finder pinlig.

Den er sjov og spændende. Så chill filmanmeldere, Bachelorette er helt sikkert en biograftur værd

Rosengaard

Den er rigtig god, i burde gå ind og se den

Nicoline

Jeg vil sige at Bachelorette er tilfredsstillende underholdning men så heller ikke mere end det. Den er meget forudsigelig, der er slet ikke nogle overraskelser. Jeg kunne ofte forudse hvad der ville ske, hvilket jeg synes er lidt ærgerligt.
Filmen er fin til en hyggeaften med veninderne, dog ikke en film som jeg vil tro, falder i alles smag, da humoren er rimelig rå og til tider lidt grotesk. Man skal ihvertfald ikke have høje forventninger. Det er min personlige mening at Lizzy Caplan løfter filmen rigtig meget, hun spiller godt, hun er sjov og hun er simpelthen et frisk pust. Underholdende at se Kirsten Dunst i en anden slags rolle end den søde og uskyldige som hun plejer at spille.

Karen

Jeg så filmen med min veninde, og vi grinede en stor del af filmen. Det er så kikset, at det rent faktisk er sjovt. Filmen er ikke kun grin og let humor, men tager osse pigernes alvorlige problemer op - det gøres dog på en let måde. Fin film til en hyggelig aften med veninderne

Katja

Hvis man ser bort fra alle de stoffer som indtages i filmen (og vi snakker ret mange stoffer!) så har filmen til tider sine moments.. men mere kan det heller ikke blive til ;)

Havde håbet filmen var lidt a la Bridesmaids men det var den ikke rigtig..

Men jeg ku' meget godt li' det rå og direkte manuskript som gjorde at man så helt andre sider af bl.a. Kirsten Dunsts skuespilsevner (hun er noget af en b*tch i denne film!).

Men jeg vil nok anbefale at leje denne film frem for at give penge i biografen :)

Christinauser/149433

Jeg havde absolut ingen forventninger til denne film, men jeg endte med at grine højlydt det meste af filmen!

Det er en virkelig sjov film, med massere af god plat humor, og midt i alt det sjove, kommer der pludselig nogle alvorlige emner på banen, som sætter gang i tankerne.

Dertil kommer, at de tre hovedroller spilles virkelig godt. Man kan følge dem genne, hele filmen, og se sig selv afspejlet flere steder!

Filmen er en absolut must-have i enhver chick flick collection!

Anna

Blev desværre super skuffet over denne film. Troede at vi skulle ind og se en plat og morsom tøsefilm, men den var overhovedet ikke sjov. Troede det var i stil med "Tømmermænd i ...", men slet ikke. ØV!

Sider

Anonymuser/0
Du skal være logget ind for at skrive en anmeldelse.