Cookie- og Privatlivspolitik

Baby Driver

Tilladt for børn over 15 år
Filmen har en dramatisk og actionpræget grundstemning, Der er mange vilde biljagter og skud- og kampscener med eksplosioner og drab, samt en voldsom lydside. I en scene genoplever en hovedfigur sine forældres død i et biluheld. I flere scener trues en hovedfigur med, at hans nærmeste vil blive udsat for vold eller blive slået ihjel. Filmen indeholder mange scener med voldeligt indhold og i enkelte scener er volden udpenslet, f.eks. da en figur får sit hoved kørt over af en bil eller da en person skydes i kropsdele. Det vurderes, at filmen kan virke skræmmende på de yngste børn i aldersgruppen 11-15, og den får derfor en 15års-grænse.

Se mere på medierådet.dk
29.06.2017
| |
1 time 53 minutter (ekskl. reklamer og trailers)
|
Baby Driver
|
Versioner: se alle
2D, Babybio, Seniorbio
|

Action-komedien 'Baby Driver' følger en ung flugtbilist, der går under dæknavnet Baby.

Chaufføren arbejder for den kriminelle Doc, som sender ham på forskellige røverier med forbryderne Buddy, Darling og Bats.

En dag møder han den smukke Debora, og de bliver forelskede med det samme. Men bedst som Baby tror, at det er slut med den kriminelle levevej, så afpresser chefen ham til en sidste tur bag rattet, og det går ikke helt som forventet...

'Baby Driver' er en bilfilm, der vækker mindelser om The Fast and the Furious og har elementer fra heist-genren som Ocean’s-serien. Samtidig bruges der aktivt et soundtrack til at understøtte plottet ligesom i instruktørens forrige film Scott Pilgrim mod verden.

Hovedrollen spilles af Ansel Elgort, som udforsker sine musikalske talenter i filmen, da han selv er DJ, sanger og musikproducer. (copyright: kino.dk)

VURDÉR SELV FILMEN: 
Din bedømmelse: Ingen (886 votes)
4.9
4.5

Instruktør

MEDIERNES ANMELDELSER

 • Berlingske

  "... filmens gimmick [fungerer] upåklædeligt." (Kristian Lindberg)

 • BT

  "'Baby Driver' er utvivlsom [...] årets bedste actionfilm og positive overraskelse." (Michael Lind)

 • Ekstra Bladet

  "Fotografering og klipning er ganske enkelt i spitzenklasse - tilmed uden overdreven brug af computergrafik, hvilket gør 'Baby Driver' til en decideret fysisk oplevelse." (Henrik Queitsch)

 • Politiken

  "... et af de mest forfriskende bud på en opdatering af actionkomedien længe set." (Kim Skotte)

Kommentarer

SKRIV DIN EGEN ANMELDELSE
Bent

Altid dejligt at se på nogle vilde manøvre i film. Man kan relatere Baby driver lidt til fast and furious og mange af de gade arrangementer der bliver arrangeret rundt omkring i mange lande på grund af disse ting. Bilen i Baby Driver er blevet en sensation på gaden og man er begyndt at se flere af dem.

- Et lille perspektiv fra en person der tænker over livet.

Antaeus

Den er meget langt fra en fantastisk film, som ellers er gennemsnittet herinde men er ok.

Wayne

Atypisk kriminalungdomskomedie. En af mine favoritter fra 2017.

Filmen har et kæmpe overskud af bipersoner og fantastisk timing. Læg hertil et fint musikalsk lydtæppe og glimrende bil-action. Jeg var godt underholdt.

Atrice

Jeg havde nok forventet en helt anden type film, efter blot at have læst om den - men ellers var der nærmest ingen forventninger og det var godt. Overraskende og anderledes på den fede måde og musikken binder hele handlingen og hovedpersonen sammen. Selvom slutningen gik lidt hurtigt, sidder man selvfølelig med et smil på læben alligevel :)

Rasmus/Musen

Jeg har altid været vild med at se bilræs og mega fede biler på film.
Men denne gang er der faktisk en film, som ikke BARE handler om bilræs, men rent faktisk også om at finde sin rette "rytme" til at køre med.

Den helt fantastiske oplevelse ved denne film var, at man absolut kan mærke, hvor meget arbejde der har været i at klippe filmen sammen til sidst, så den passer lige nøjagtig til det musik, som er sat ind over filmen.

Personen "Baby" var klart noget af en speciel person- i hvert fald med forhold til at gå "med på beatet." Alting bliver timet så sindssygt godt imellem de forskellige biljagter, så man næsten bare MÅ tro, at det ikke kan være tilfældigt, hvordan filmen er blevet sat sammen, :D

Ulempen ved filmen er, at man ikke altid helt ved, hvem man skal holde med i filmen. Der er så mange stærke karakterer i filmen, men de opfører sig alle på sådan en måde, så man næsten mistænker dem alle for at have gjort noget forkert, selv hovedkarakteren.

Så for mig føles dette IKKE helt som at se: The fast and The Furious. Alligevel kan jeg mærke, at filmen har fået netop den efterbehandling, som den netop havde brug for, for at man stadigvæk kunne blive underholdt godt under det meste af filmen.

Anbefaler klart filmen til alle bilfans derude, der elsker action og fart over feltet. Det er hvad denne film er.
...Plus masser af fede og samtidig FUNKY beats tilsat det hele.

Let´s go... FOR A RIDE!

S. Rico

Jeg skulle lige vænne mig til Baby's selvfede stil med solbriller og en attitude som Tom Cruise fra 80'erne. Der gik dog ikke lang tid, før jeg overgav mig. For biljagterne er eminent godt lavet, og meget flotte at se på. Underholdningen er generelt sat helt i højsædet med lækkert indpakket action, en dundrende score, og nogle super farverige karakterer. Især elsker jeg Jamie Fox' psykopatiske Bats og John Hamm (i en nærmest uigenkendelig rolle) som Buddy. Det er en af den slags film, hvor man har det helt store smil på under hele showet - men hvor man kort efter filmen har glemt det meste.

Camille

Overraskende god film. Minder lidt om Drive bare i en ungdoms version. Men stadig fed.

Kan varmt anbefales.

Mvh

https://cliniquecamille.dk/

Emilie

Fantastisk soundtrack, skønne skuespillere, masser af aktion men ingen handling! Jeg kunne overhoved ikke finde ud af hvad handlingen egentlig var. Jeg blev simpelthen så skuffet! Filmen var som sådan ikke dårlig, den blev bare ødelagt af den manglende plotline.

Maggie Smith

Filmen er egentlig OK, skuespillet er rigtig godt - men den er altså også overvurderet på alle grænser. Jeg kan slet ikke se, hvad det er som skal gøre det til et mesterværk.

Katja

Se det her er en film, jeg blev meget positiv overrasket over! Jeg er vild med hovedrolleindehaveren og jeg har bestemt lyst til at se 2'eren, når den engang udkommer!

Ren ros og thumbs up herfra!

Sider

Anonymuser/0
Du skal være logget ind for at skrive en anmeldelse.