After 2: After We Collided

Censur 11
10. Sep 2020
105 min
Nordisk Film
After We Collided
Billede
(© Nordisk Film)
Billede
(© Nordisk Film)
4.5 / 6
Brugere (4)
1.5 / 6
Medier (2)
Bedøm selv filmen:

Ungdomsfilmen 'After We Collided' er fortsættelsen på fanfiction-filmatiseringen After om den uskyldige Tessa og den mystiske Hardin.

Efter hændelserne i den første film starter Tessa sit praktikforløb hos et bogforlag som single og selvstændig. Imens lever Hardin en rodløs tilværelse, imens han prøver at komme over tabet af sit livs kærlighed.

Da Tessa i en brandert på en forretningsrejse ringer til Hardin, finder han hende på et hotelværelse med hendes nye kollega Trevor, og Hardin bliver sygeligt jaloux. 

Herefter bliver de to teenageres liv igen viklet ind i hinanden, og de må nu prøve at håndtere deres komplicerede følelser for hinanden, mens de kæmper med tillid, emotionelle udbrud og deres unægtlige tiltrækning til hinanden.

Josephine Langford og Hero Fiennes Tiffin vender tilbage i de to hovedroller, mens Dylan Sprouse bliver tilføjet til universiet i rollen som Trevor.

'After We Collided' er baseret på anden bog i serien af Anna Todd, som oprindeligt opstod som en fanfiction om det tidligere One Direction-medlem Harry Styles. (copyright: kino.dk)

Brugernes anmeldelser

4,5

4 brugere

1
2
3
4
5
6
Bedøm selv filmen: