Cookie- og Privatlivspolitik

Avatar 3D - Special Edition

Tilladt for børn over 11 år

Se mere på medierådet.dk
16.09.2010
| |
2 timer 41 minutter (ekskl. reklamer og trailers)
|
Avatar 3D
|

'Avatar 3D - Special Edition' er en ny udgave af James Camerons storsælger. Filmen er nu blevet 8 minutter og 29 sekunder længere, og de ekstra minutter er fordelt på både nye kærligheds- og kampscener.

'Avatar' foregår på den fremmedartede og tryllebindende måne kaldet Pandora, hvor der lever mere end tre meter høje, blå, menneskelignende væsner, Na’vier.

Denne fremmede verden er rig på fantasifulde landskaber, væsener og ukendt beplantning. Mennesker kan ikke ånde den pandoriske luft, så de udvikler genetiske hybrider af mennesker, kaldet avatarer.

Jack Sully, en tidligere soldat, kastes i filmen, i skikkelse af sin avatar, ud på dannelsesrejse gennem Pandoras forunderlige verden.

Filmen var mere end 14 år undervejs, og det er Camerons første fiktionsfilm siden 'Titanic' (1997).

’Avatar’ vandt tre Oscars: Bedste visuelle effekter, Bedste cinematografi og Bedste art direction.

VURDÉR SELV FILMEN: 
Din bedømmelse: Ingen (154 votes)
5.2
4.5

Instruktør

MEDIERNES ANMELDELSER

  • Berlingske

    "Denne fantastiske film er under alle omstændigheder et gensyn værd og overvælder påny med sine fantastiske landskaber, forunderlige dyr og forrygende kampsener." (Ebbe Iversen) ()

  • Ekstra Bladet

    "Det spektakulære rabalder i sig selv er til gengæld en habil forlystelse - også i denne nye udgave med ni ekstra minutter." (Peter Albrechtsen) ()

Kommentarer

SKRIV DIN EGEN ANMELDELSE
Morten

Stadig en af de bedste film jeg har set og vil aldrig stoppe med at snakke om den ;) Den var langt foran sin tid og giver så meget stof til eftertanke. Fantastiske effekter, storyline og stemning. Se den - også i 2021!

De bedste hilsner
Morten, ejer af lovetoplay.dk

Wayne

Men det er og bliver Pocahontas og nybyggerne tilsat ny teknologi og blå farve. Den eneste årsag til at den får 5 istedet for 4 er at vi her ser helt nye standarder for anvendelse af 3D teknikken.

Christina Bieber

Den var forrygende og meget god, havde egentligt ikke set den rigtige version, men så denne på premiere dagen og må indrømme at den var temmelig god og 3D effekterne var utroligt flotte. Avatar var en underlig oplevelse for mig, der var masser af drama romantik og spænding, 3D elsker jeg, og denne film var s hæsblæsende at den gik hen og blev tankevækkende. Blå er dog ikke min yndlings farve men den passede skam virkelig godt til Na´Vi og James Cameron er faktisk en gangske god Instruktør som ved hvad publikum vil have og se. Der var spænding som jeg aldrig før havde oplevet det og scenerne var utrligt flotte. Filmen var og blev også lidt sørgelig på flere tidspunkter og mine popcorn endte med at blive rimelig våde. Smukke Zoe Saldanna og Lækre Sam Worthington er perfekte som de 2 hovedroller og karaktererne i filmen linede dem meget, forrygende eventyrs sekvenser som virkelig hev mig en i filmen hver gang de kom flyvende ud af skærmen og snakkede deres underligt spændende sprog. Så som i kan se har James Cameron lidt af en fantasi men han er skam en rig og god instruktør og det er flot klaret, jeg elsker Titanic som virkelig rørte mig, em famtastisk og imponerende rørende film.

Lull

AVATAR er og bliver min yndlings film. De fedeste og vildeste 3D effekter. Jer der ikke har set den, skynd jer! Den er genial

Thomas Frank

Jeg kan ikke vurdere Avatar, da jeg ikke har set den, og da den heller ikke rigtig siger mig noget.
Men noget siger mig at de virkelig må trænge til omtale, siden de, mindre end et år efter den kom i Biograferne(Også i 3D), må lave en såkaldt Special Edition og også udsende den i biograferne.
Jeg forstår ikke hvorfor de ikke bare kan udsende den på DVD ligesom alle andre gør..??
Ja, jeg beklager, men den har bare ikke den samme effekt på mig, som på alle andre.. Jeg skal nok få den set, men det bliver i 2D og på DVD - Når den er blevet billigere i butikkerne.

Marianne

HVORFOR KØRER DEN NU IKKE I AALBORG??!! :(

Marianne

HVORFOR KØRER DEN NU IKKE I AALBORG??!! :(

Peter

Et fantastisk gensyn med "Avatar", hvor man påny kan genopleve den utrolige indlevelse af den nye verden på Pandora i 3D, hvor man bliver mere og mere opslugt for hvert minut der går hos navierne. De nye 8, 29 minutter giver svar på nogle ting, som man ellers havde siddet tilbage og tænkt over, da man så den alm. udgave af "Avatar".

Christina

Jeg havde været ude og rejse og gik glip af AVATAR i første omgang - så jeg blev enorm glad for at den blev vist igen i 3-D special edition og med god lyd. Det var en fantastsik film og flot udnyttelse af 3-D effekter - guf til fantasien.

Dennisuser/9034

Yderst forudsigelig historie. Det er jo bare cowboys og indianere om igen igen! Men visuelt noget af det flotteste til dato.

Sider

Anonymuser/0
Du skal være logget ind for at skrive en anmeldelse.