Cookie- og Privatlivspolitik

Atlantis - Det Forsvundne Rige

Afventer censur

Se mere på medierådet.dk
09.11.2001
| |
1 time 29 minutter (ekskl. reklamer og trailers)
|
Atlantis - Det Forsvundne Rige
|

Disneys storslåede tegnefilm handler om den uerfarne, unge eventyrer Milo Thatch der bliver nøglen til gåden om den forsvundne by Atlantis, da han tager på udflugt på havet med en flok dristige opdagelsesrejsende.Milo er en naiv, men stålsat eventyrer der er fast besluttet på at fuldføre sin farfars søgen efter sagnbyen.

Da han støder på nogle hidtil ukendte dokumenter, kaster en excentrisk milliardær en ordentlig pose penge i en ekspedition.

VURDÉR SELV FILMEN: 
Din bedømmelse: Ingen (29 votes)
3.7
0

Instruktør

Instruktører

Kommentarer

SKRIV DIN EGEN ANMELDELSE
HeleneColor

Atlantis er en af mine barndoms film og det er stadigvæk en af mine ynglings Disney film. Jo vist er det en helt egen anden genre inden for hvad Disney normalt holder sig indenfor, men den er så actionfyldt og så episk - jeg elsker den!!

Elsker science fiction! Elsker Disney! Jeg elsker Atlantis :)

Jacob

På mange måder kunne andre store animationsstudier ligeså godt stå bag denne udgave af myten om Atlantis, men den her fantastiske ekspeditionsrejse under havet kommer altså fra Disney. Skulle det næste live-action projekt blive denne her ville det være fantastisk.

Nikolaj

Som tager os ud på et helt andet eventyr.

S. Rico

Et fint forsøg på et animeret eventyr om det forsvundne Atlantis. Jeg havde måske forventet lidt mere af det storslåede Atlantis tema. Som familiefilm er den dog god nok.

Wayne

Hvis man ikke vidste bedre, ville man ikke tro at denne film kom fra Disney studierne. Tegningerne er anderledes, og de sjove bipersoner mangler til dels.

Sider

Anonymuser/0
Du skal være logget ind for at skrive en anmeldelse.