Cookie- og Privatlivspolitik

Asterix og trylledrikkens hemmelighed

Tilladt for alle
Den animerede film har en gennemgående varm og humoristisk stemning. Den indeholder flere kampscener, et masseslagsmål og scener, hvor hovedfigurerne er i knibe, bliver taget til fange eller trues af et ondt væsen. Filmen udspiller sig imidlertid i et animeret univers langt fra virkeligheden. Det voldsomme er sat ind i en falde-på-halen-komisk ramme. Endvidere kommer ingen af hovedfigurerne alvorligt til skade og filmen forløses positivt. Det vurderes derfor, at filmen ikke vil kunne virke skræmmende på børn.

Se mere på medierådet.dk
11.04.2019
| |
1 time 25 minutter (ekskl. reklamer og trailers)
|
Astérix: Le secret de la potion magique
|
Versioner: se alle
2D, Babybio
|

Animationsfilmen 'Asterix og trylledrikkens hemmelighed' er den 10. animerede familiefilm i serien om Asterix, Obelix og de gæve gallere.

I den nye film vil landsbyens druide Miraculix efter et uheld finde en efterfølger, der kan lære opskriften på trylledrikken, så han ikke er den eneste, der kender hemmeligheden.

Sammen med Asterix og Obelix drager Miraculix på en tur til Gallien for at finde en dygtig, ung druide.

Historien er baseret på den populære franske tegneserie 'Asterix', som er blevet oversat til 111 sprog gennem tiden.

Asterix og Obelix-karaktererne er blevet set på film mange gange før, hvor den sidste animerede udgave var Asterix: Byplanlæggeren, der ligesom 'Asterix og trylledrikken' er computerskabt i 3D. 

VURDÉR SELV FILMEN: 
Din bedømmelse: Ingen (33 votes)
4.1
3.5

MEDIERNES ANMELDELSER

  • Politiken

    "... computerens 3D-figurdesign har [...] nu erstattet den sidste rest af pennestregens forfriskende skarphed i karaktererne med et mat latexlook, der får dem til at ligne ... alle andre figuranimationer." (Søren Vinterberg)

  • Jyllands-Posten

    "'Trylledrikkens hemmelighed' er ikke Asterix i absolut topform, men Astier og Clichy har skabt en ramme om de klassiske figurer, der for det meste fungerer så godt, at man næsten tilgiver det opskruede tempo ..." (Frederik Asschenfeldt Vandrup)

SKRIV DIN EGEN ANMELDELSE
Anonymuser/0
Du skal være logget ind for at skrive en anmeldelse.