Cookie- og Privatlivspolitik

Assassin's Creed

Tilladt for børn over 11 år
Filmen har en dramatisk og actionpræget grundstemning og er fortalt i et højt tempo. Den indeholder mange voldsomme kampscener, hvor folk skades eller slås ihjel på brutal vis. I en scene henrettes en angst mand med en giftsprøjte, og i en scene finder et barn sin mord dræbt. Da volden imidlertid ikke er blodigt udpenslet og desuden tager udgangspunkt i et urealistisk science fiction-univers, vurderes det, at filmen kun vil kunne virke skræmmende på børn under 11 år.

Se mere på medierådet.dk
05.01.2017
| |
1 time 55 minutter (ekskl. reklamer og trailers)
|
Assassin's Creed
|
Versioner: se alle
3D, 2D, Babybio 2D, Seniorbio 2D
|

I filmen 'Assassin's Creed' bliver Callum Lynch fanget af en magtfuld organisation kaldet Templar. Han opkobles til en maskine ved navn Animus, som skal bruges til at genskabe minder fra hans forfædre.

Lynch oplever sin forfader Aguilars' bedrifter i 1400-tallets Spanien, og det går samtidig op for ham, at han nedstammer fra et hemmeligt broderskab, The Assassins, og besidder utrolige evner samt en imponerende viden. Egenskaberne gør ham i stand til at tage kampen op med nutidens magtfulde Templar-organisation.

'Assassin's Creed' er baseret på Ubisofts populære computerspilserie af samme navn. Spillene er solgt i over 93 mio. eksemplarer siden den første udgivelse i 2007.

Spilfilmatiseringer har traditionelt set været udskældte, men enkelte har skilt sig ud enten pga. gode salgstal (Lara Croft: Tomb Raider og Angry Birds) eller en vellykket overført æstetik (Silent Hill).

'Assassin's Creed' blander flere parallelle verdener i en science fiction-ramme, hvilket har medført, at filmens fortællemæssige struktur er blevet sammenlignet med The Matrix. (copyright: kino.dk)

VURDÉR SELV FILMEN: 
Din bedømmelse: Ingen (926 votes)
4.2
2.2

Instruktør

MEDIERNES ANMELDELSER

 • Berlingske

  "Godt nok er der mange rutinemæssige overflyvninger af middelalderen tilsat tordnende trommer og højstemt hviskende mandestemmer [...], men den slags har for nogen sin helt egen charme ..." (Jacob Wendt Jensen)

 • BT

  "For computerspil-fans er filmen [...] en omgang forvrøvlet gammelmandsvås. For filmfans mangler både substans og rytme." (Henning Høeg)

 • Ekstra Bladet

  "... larmende actionsekvenser, der da er skruet ganske fermt, men også uhyre ensformigt sammen." (Henrik Queitsch)

 • Jyllands-Posten

  "Æstetikken er overdrevet [...], og stilen mimer spillets mekaniske, umelodiske staccato-rytmik." (Katrine Sommer Boysen)

 • Politiken

  "... man [ville] kede sig ihjel uden de effektivt klippede kampscener." (Joakim Grundahl)

Kommentarer

SKRIV DIN EGEN ANMELDELSE
Jeanette Dalager

En super fed film, fuldt med spænding.
Fantastiske scener, super godt lavet i alt, plus
super gode skuespillere! DOG mangler filmen en lille rød tråd. man bliver kastet en del frem og tilbage i filmen, hvor for nogle det godt kan virke forvirrende, men udover det, super film. Jeg glæder mig til nr. 2 kommer i 2018 :)

Elias

Hvad fanden sker der?! I havde én opgave og det virkede som om det kunne kunne gå godt, men selv der fejlede de. Den er sindsygt kedelig og uinteressant og jeg er virkeligt skuffet. Hvem fanden syntes at alting i present day er det interessante ved Assassins Creed?!?!?! Og når de så endelig er i fortiden er det sjusket udført. Og værst af alt er hele filmen bare kedelig

Jakob P.

Assassins Creed får 5 stjerner af Anmelderen *****

Jeg synes personligt denne film er fremragende, selv om jeg prøver at være så objektiv som muligt når jeg anmelder film, så kan det ikke undgås at anmeldelsen bliver hamrende subjektiv. Hvilket jo ikke er så mærkeligt, fordi jeg skriver jo og anmelder jo ud fra mine egne meninger, og synspunkter. Assassins Creed bliver sammenlignet med The Matrix, og det forstår jeg godt, i og med at den i hvert fald befinder sig i samme boldgade. Assassins Creed blander science fiction med andre former for film, rammerne er science fiction, og inden for de rammer bliver historien om Assassins Creed så fortalt. Jeg synes filmen er imponerende og fremragende, på grund af dens historie og dens sammensætning, og Michael Fassbender er som skabt til rollen som Callum Lynch.

Callum Lynch (Michael Fassbender) er dømt til døden, da han er dømt skyldig i overlagt mord som han har begået, og han accepterer sin skæbne. En hemmelig organisation redder ham i sidste øjeblik inden han dør, og forklarer ham at han er i direkte blodlinje med en gruppe snigmordere fra 1400-tallet kaldet Assassins Creed. Organisationen Templar vil gerne have fingrene i et objekt som der kaldes "æblet", og ved at indsætte Callum i en maskine kaldet Animus, har han adgang til sine forfædres minder og viden som viser sig at være utrolig stor og omfattende. Med hjælp fra andre assassins, samler han kræfterne, til at bekæmpe Templar i nutiden.

Jeg var underholdt hele vejen igennem filmen, og jeg synes Michael Fassbender gør det imponerende godt i rollen som Callum Lynch, og de øvrige skuespillere fylder også deres roller godt ud. Skuespillet er ellers dragende og godt leveret, på en imponerende og professional måde, og man bliver suget ind i historien. Handlingen er spændende og stimulerende, og historien er godt sammensat og godt fortalt, i alt er hele sammensætningen af denne film virkelig god. Tempoet veksler meget mellem hæsblæsende actionscener og stille stunder, og er generelt meget flydende og stimulerende gennem hele filmen. Rytmen er perfekt som den er, scenerne er rigtig godt sammensat, og filmen er generelt meget flydende hele tiden. Man keder sig ikke på noget tidspunkt.

HeleneColor

Jeg havde ikke de største forventninger til Assassin's Creed først gang jeg så traileren. Jeg, på nærmest en måde, dømte allerede filmen til at blive 2017's nitter. Ja flov blev jeg efter filmen - jeg tager det i mig. Filmen tog fusen på mig

Filmen har en mystiskfuld historie, som jeg virkelig gerne vil dykke længere i, og få et bedre forståelses af disse hemmelige kriger/fighters.
- Det var også ret så blæret effekter, som løftede filmens niveau lidt højere

Ej, jeg blev så godt underholdt
- efterfølgerens premiere dato må gerne snart ses dagens lys :)

Annetteuser/61502

Filmen er flere steder præget af ringe kvalitet, uoriginal og flad historie samt et virkelig forudsigeligt og småkedeligt handlingsforløb - ingen tvivl om filmen er den rene pengemaskine, som forsøger at skaffe sig en indtjening på baggrund af spillets popularitet. Filmen kan med rette gå over i glemmebogen.

Wolverine

Jeg vil starte med at sige at jeg ikke har spillet nogen af spillende. Hvilket sikkert er godt for jeg antager at jeg ville være blevet meget skuffet hvis jeg havde. Ikke desto mindre gik jeg ind uden de store forventninger til andet end en god actionfilm med et nogenlunde plot. Jeg vil dog påstå at den action der var ikke virkede nyskabende eller på anden måde unik. Jeg havde hørt fra folk at det var helt uovertrufne kampscener. Egentlig vil jeg kalde dem ret standard for moderne film. Plottet virkede ikke voldsomt spændende og man sad gennem det meste af filmen og tænkte at NU begynder det. men nej da der endelig skete noget var filmen slut. filmen var da en ok underholdning på en kedelig eftermiddag.

Martin

Helt igennem gennemført film, anmeldere som giver denne film dårlig anmeldelse, burde ikke være i det erhverv de er i.

Spænding fra start til slut. Fantastiske scener, helt igennem gennemført redigering som bare holder!
Super gode skuespillere!

Helt klart et kig hver, lad vær og lyt til hvad anmelderne har at sige!

Jacob

I århundreder har Tempelriddernes Orden ihærdigt jagtet Paradisets Æble, der rummer kimen til menneskehedens syndefald, eller på moderne sprog den genetiske kode til vores frie vilje. Ligeså længe har Broderskabet forhindret dem i at overtage verdensherredømmet, men nu har de opfundet en maskine kaldet Animus, og med manipulation narret den tilsyneladende henrettet fange, Callum Lynch, til at gennemleve sin forfaders minder, som var den seneste person der havde det mystiske artefakt. Broderskabet er dog bestemt ikke uddødt, og forsøger at overbevise hovedpersonen om at vælge deres side.

Den berygtede spilforbandelse er en udfordring mange har brækket nakken på, og hellere ikke her er det noget som lykkedes 100 procent. Med min begrænsede viden om historien fra selve spillet lader den del til at være i orden, men det er for tyndt til en dyr Hollywood produktion. Og nu må det ikke lyde som om Dan Brown har patent på genren, men det føltes som en wannabe udgave af 'Da Vinci Mysteriet'. Værst var dog lydsporet der var alt for højt, ja nærmest skrattende. Michael Fassbender og de andre store navne løfter opgaven så godt de kan, men vi må endnu engang kigge ud i horisonten efter den helt store succes. Måske den kommer med garanteret forsættelse, for de har altså fat i noget af det rigtige.

Mieuser/605909

Selve historien er god. Føler mig udemærket underholdt, men synes der er nogle lidt lange sekvenser i filmen.
Den starter meget fængende, især fordi jeg har et indblik i dødsgangen i Texas, men derfra synes jeg ikke den holder helt igennem.

Mark Fischer

Jeg har spillet alle spil af Assassins Creed og man kunne have forventet langt mere end hvad man så på filmen.
Små detaljer gør spillet netop så godt, som det er - De små detaljer er glemt, helt og aldeles i filmen. Super ærgerligt.

Sider

Anonymuser/0
Du skal være logget ind for at skrive en anmeldelse.