Cookie- og Privatlivspolitik

Ask the Dust

Tilladt for børn over 15 år

Se mere på medierådet.dk
|
1 time 57 minutter (ekskl. reklamer og trailers)
|
Ask the Dust
|

Arturo Bandini (Colin Farrell) - en fattig ung italiensk wannabee forfatter ankommer i 'Ask the Dust' til Los Angeles med to brændende ønsker i bagagen: Han vil skrive en roman, og han vil giftes med en blondine.

Den temperamentsfulde mexicanske skønhed, servitrice Camilla Lopez (Salma Hayek), har også et stort ønske: Hun vil giftes med en rig amerikaner.

Da de mødes er tiltrækningen øjeblikkelig og intens. Begge kæmper imod med næb og klør, men de drages uimodståeligt mod hinanden og indleder et gnistrende lidenskabeligt forhold fyldt med eksplosive modsætninger. Men... hvad med alle deres planer?

VURDÉR SELV FILMEN: 
Din bedømmelse: Ingen (5 votes)
2.8
0

Instruktør

Kommentarer

SKRIV DIN EGEN ANMELDELSE
Bent Edvard

Salma Hayek. Lørdag aften d. 28. Marts 2015 på DR3 kl. 22:00 kunne man opleve Salma Hayek som servitricen Camilla i filmen “Ask the Dust”, en historie fra 1930ernes USA., hvor en ung forfatterspire rejser til Los Angeles for at blive til en stor forfatter, men i første omgang oplever den unge forfatter kun ydmygelse og nederlag, men så møder han den smukke mexicanske servitrice Camilla og så sker der ting og sager. Salma Hayek, er en af mine yndlings skuespillere, ikke bare fordi hun er køn - selvom det ikke er nogen ulykke, men også, fordi hun først og fremmest er en god skuespiller, der giver sin rolle stor betydning for filmen. Som da hum siger: Jeg har en bil en Chevrolet - sæderne er lidt slidte - men den kører. En replik man ikke forventede ville komme fra en fattig servitrice.
Udover at være skuespiller, er hun også producer og instruktør på forskellige film og tv-serier.

Wayne

hvad man i virkeligheden savner. Lidenskaben gnistrer mellem Hayek og Farrell.

Sider

Anonymuser/0
Du skal være logget ind for at skrive en anmeldelse.