/*');">*/
Cookie- og Privatlivspolitik

Arthur 3: The War of the Two Worlds

Tilladt for alle, men frarådes børn under 7 år

Se mere på medierådet.dk
14.04.2011
| |
1 time 35 minutter (ekskl. reklamer og trailers)
|
Arthur et la guerre des deux mondes
|

'Arthur 3: The War of the Two Worlds' er tredje film i serien om drengen Arthur og hans kun to millimeter høje venner, Minimoyserne.

Maltazar, en hele tre meter høj skurk, har snydt Arthur og er rejst gennem den magiske passage og ind i menneskenes verden, som han vil gøre alt for at ødelægge.

Arthur opsnapper hurtigt Maltazars hemmelige projekt men står overfor en enorm udfordring, da han nu befinder sig i Minimoysernes mini-verden.

Til fods, til vands og sågar på humlebi og maximyg drager den gæve Arthur af sted sammen med Prinsesse Selenia og frække Betamesh for at forhindre Maltazars skumle plan.

'Arthur 3 - De to verdener' er sidste kapitel i eventyret om Arthur og Minimoyserne.

VURDÉR SELV FILMEN: 
Din bedømmelse: Ingen (53 votes)
4.7
2.5

Instruktør

MEDIERNES ANMELDELSER

 • Berlingske

  "Man kan i nogen tid nyde dens vildt fabulerende fantasi, men til slut bliver 'Arthur 3 – De to verdener' til en regulær krigsfilm og det klæder afgjort ikke en såkaldt familiefilm." (Ebbe Iversen) ()

 • Ekstra Bladet

  "... en knivsbredde bedre end sine forgængere. Men det kræver jo heller ikke det store." (Henrik Queitsch) ()

 • Jyllands-Posten

  "Replikkerne er enten alt for kække eller kunstigt gammeldags, og de enkelte morsomme optrin, der udelukkende foregår på et teknisk plan, vejer ikke op af et helhedsindtryk, der lader meget tilbage at ønske." (Katrine Sommer Boysen) ()

 • Politiken

  "Hvor ambitiøst og velment det end er, har Luc Besson aldrig rigtig fået sit miks af en jordisk liveaction-familie [og] et underjordisk minisamfund af strithårede, animerede minimoysere til at svinge." (Søren Vinterberg) ()

Kommentarer

SKRIV DIN EGEN ANMELDELSE
Nikolaj

At lave en nummer 3 film efter den skuffende film 2. Desværre er handlingen ikke blevet bedre. Flot, men kedelig.

 niceuser/446455

EN GOD FILM

Nicolaiuser/319840

gad godt se

Casperuser/930027

Jeg synes det var rigtig god, men det var lidt mærkeligt at man startede med 2'eren og så den sidste til sidst. Hvorfor ikke afslutte det i 2'eren. Ville have været bedre syens jeg.

Thomas

Slet ikke på højde med de to foregående. Intet større tema, virker som en masse enkelte scener de har stykket sammen. Men ungerne var underholdt, og det er jo det filmen er der for!

Thomas

Slet ikke på højde med de to foregående. Intet større tema, virker som en masse enkelte scener de har stykket sammen.

Anette Dahluser/546709

den er så god og skal ses

Tina

Fantastisk film - og historie, for både voksne og børn. Vi ser 1 og 2 på DVD igen og igen mens vi venter på at 3'eren kommer...

vi sad dog lidt ( læs meget ) skuffede i biografen da 2 'eren sluttede - så vi glæder os til at få den rigtige slutning... til april

emiluser/714356

skal nok blive god

Nadineuser/13852

Har fulgt hele serien og synes det er en fantastisk gang tegnfilm med højde på Find Nemo, Monsters Inc. osv.
Var enormt sur over de har delt den op og at der så går et år fra jeg køber den på dvd til jeg kan se forsættelsen den i biografen.

Synes det virker som en forvirrende trailer, da den i første omgang ligger op til et resume... Synes derimod også traileren virker til at afslører meget af hvad der skal til at ske i filmen.

Ser frem til at se den men som altid vælger jeg denne film på Engelsk - tør ikke sige original sprog da jeg mener det er fransk. Dog mener jeg ikke det er en valgmulighed på DVD menuen, derfor er original Engelsk for mig.

Sider

Anonymuser/0
Du skal være logget ind for at skrive en anmeldelse.