Cookie- og Privatlivspolitik

Army of Darkness

|
1 time 21 minutter (ekskl. reklamer og trailers)
|
Army of Darkness
|

Gyser-komedien 'Army of Darkness' (Evil Dead 3), også kendt som 'Bruce Campbell vs. The Army of Darkness', er den tredje film i Evil Dead-franchisen, der startede med The Evil Dead fra 1981.

I filmen bliver Ash ved et uheld sendt tilbage til 1300-tallet, hvor han skal kæmpe mod en hær af døde for at få fat i den dæmoniske bog, The Necronomicon, og kunne komme hjem til sin egen nutid.

Bag filmen står Sam Raimi, der også har lavet de to første film i franchisen, og denne gang valgte man at gå i en ny retning og krydre universet med midderalderlig fantasy.

Sidenhen har en efterfølger til 'Army of Darkness' været luftet, men universet blev videreført i tv-serien 'Ash vs. Evil Dead'.

VURDÉR SELV FILMEN: 
Din bedømmelse: Ingen (7 votes)
4
0

Instruktør

Kommentarer

SKRIV DIN EGEN ANMELDELSE
Batgirl.

Spoiler.

Det her er så den eneste film i trilogien der adskiller sig for de to andre da den er rykket væk fra hytten i skoven og tilbage til middelalderen med borgværk smedje skøn jomfruer i nød.

Jeg vil så sige det er flot man har kunne lave en serie på 3 sæsoner som en fortsættelse til filmene da det forgår største delen af tiden oppe ved hytten.

S. Rico

Filmen starter direkte hvor Evil Dead II sluttede. Dvs. med at Ash lander i 1300-tallet. Det fører til nogle ganske sjove og underholdende scener i starten. Men herefter bliver det bare mere og mere fjollet og dumt.

Sider

Anonymuser/0
Du skal være logget ind for at skrive en anmeldelse.