Cookie- og Privatlivspolitik

Armageddon (1998)

Tilladt for børn over 15 år
Realistisk fremstilling af jorden og menneskers undergang. Meget voldsomme, intense og lange sekvenser med død og ødelæggelse af rumfærgen Atlantis, New York, Shanghai, og Paris samt af redningsholdet og dets udstyr kan skræmme mindre og større børn.

Se mere på medierådet.dk
|
2 timer 31 minutter (ekskl. reklamer og trailers)
|
Armageddon
|
Versioner: se alle
Originalversion, Særvisning
|

'Armageddon' starter en tidlig morgen i det ydre rum, hvor rumfærgen Atlantis og dens besætning under en rumvandring bliver ramt af noget uforklarligt og de mister kontakten med jorden.

Få timer senere rammes USAs østkyst af en kraftig meteorstorm der blandt andet efterlader store ødelæggelser i New York.

Ødelæggelserne er kun en advarsel om, hvad der er i vente. En asteroide på størrelse med Texas har kurs direkte mod jorden. Hvis den Rammer, vil det udløse en katastrofe, der vil betyde enden på jorden og menneskets eksistens.

NASA får den næsten umulige opgave: At ødelægge asteroiden eller få den til at skifte kurs. 

Til det får de brug for hjælp fra verdens bedste bore-team, så nu afhænger verdens overlevelse af en gruppe meget specielle typer.

'Armageddon' er spækket med kendte ansigter som Bruce Willis (Det femte element12 Monkeys), Billy Bob Thornton (The Astronaut Farmer), Ben Affleck (Daredevil), Liv Tyler (The Strangers), Steve Buscemi (Con Air) og Owen Wilson (Midnight in Paris).

VURDÉR SELV FILMEN: 
Din bedømmelse: Ingen (57 votes)
4.4
0

Instruktør

Relaterede nyheder

Kommentarer

SKRIV DIN EGEN ANMELDELSE
Lars Michael

Armageddon er for mig en af de bedste film jeg har set.

Maria

Jeg husker "Armageddon" som en god film.

Men jeg må gense den ved lejlighed, om ikke andet så for at danne mig et helhedsindtryk af Ben Affleck som skuespiller, når han snart skal være Batman. ;)

Og så er ham der Bruce Willis altså god til at rede dagen!

Frank

God film

AufVideoSehen

Film som Den Vilde Bande og Det Vilde Dusin har ikke eksisteret forgæves kan man se i Armageddon. En flok vilde borebisser er tilfædigvis eller heldigvis jordens (læs amerikanernes) sidste chance i håbet om overlevelse. Og hvis man kan se bort fra det overlæssede budskab og se filmen med tungen i kinden og glimt i øjet om de utilpassedes fanden-i-voldske rumeventyr så er der meget underholdning og ståhej på drengeværelset.

S. Rico

Man går ikke skuffet ud af biografmørket. Men den holder ikke helt til et gensyn. Der er efterhånden lidt for mange film hvor en af the good guys absolut skal ofre sig selv i den gode sags tjeneste. Det kan blive lidt for forudsigeligt i længden. Men ok, det er bestemt god indholdning.

Wayne

Men Michael Bay ved hvordan en actionfilm skal skrue sammen - og den får på hele følelsesregisteret. Jeg er ligeglad, noget af den bedste underholdning på film, den får 6 stjerner - man skal også have kredit for at gå all-in.

Sider

Anonymuser/0
Du skal være logget ind for at skrive en anmeldelse.