Cookie- og Privatlivspolitik

Armageddon (1998)

Tilladt for børn over 15 år
Realistisk fremstilling af jorden og menneskers undergang. Meget voldsomme, intense og lange sekvenser med død og ødelæggelse af rumfærgen Atlantis, New York, Shanghai, og Paris samt af redningsholdet og dets udstyr kan skræmme mindre og større børn.

Se mere på medierådet.dk
11.11.1969
| |
2 timer 31 minutter (ekskl. reklamer og trailers)
|
Armageddon
|
Versioner: se alle
Originalversion, Særvisning
|
Billetter
I ´Armageddon´ opdager en videnskabsmand, at en asteroide på størrelse med Texas er på vej mod Jorden i rasende fart. Der er omtrent to uger, til den vil kollidere med vores klode, og USA slår alarm.
Det er planen, at en flok heltemodige astronauter skal flyve op og lande på asteroiden for at bore et dybt hul og fylde en atombombe i det, og det bliver ikke helt kedeligt.
VURDÉR SELV FILMEN: 
Din bedømmelse: Ingen (57 votes)
4.4
0

Instruktør

Relaterede nyheder

Kommentarer

SKRIV DIN EGEN ANMELDELSE
Maria

Jeg husker "Armageddon" som en god film.

Men jeg må gense den ved lejlighed, om ikke andet så for at danne mig et helhedsindtryk af Ben Affleck som skuespiller, når han snart skal være Batman. ;)

Og så er ham der Bruce Willis altså god til at rede dagen!

Frank

God film

AufVideoSehen

Film som Den Vilde Bande og Det Vilde Dusin har ikke eksisteret forgæves kan man se i Armageddon. En flok vilde borebisser er tilfædigvis eller heldigvis jordens (læs amerikanernes) sidste chance i håbet om overlevelse. Og hvis man kan se bort fra det overlæssede budskab og se filmen med tungen i kinden og glimt i øjet om de utilpassedes fanden-i-voldske rumeventyr så er der meget underholdning og ståhej på drengeværelset.

Lars Michael

yes en film som jeg ikke gad og se men da jeg så så den var jeg bare helt vild med den.
næsten en film man kan tude med i.

S. Rico

Man går ikke skuffet ud af biografmørket. Men den holder ikke helt til et gensyn. Der er efterhånden lidt for mange film hvor en af the good guys absolut skal ofre sig selv i den gode sags tjeneste. Det kan blive lidt for forudsigeligt i længden. Men ok, det er bestemt god indholdning.

Wayne

Men Michael Bay ved hvordan en actionfilm skal skrue sammen - og den får på hele følelsesregisteret. Jeg er ligeglad, noget af den bedste underholdning på film, den får 6 stjerner - man skal også have kredit for at gå all-in.

Sider

Anonymuser/0
Du skal være logget ind for at skrive en anmeldelse.