Cookie- og Privatlivspolitik

Aristocats (1970)

Tilladt for alle, men frarådes børn under 7 år

Se mere på medierådet.dk
|
1 time 18 minutter (ekskl. reklamer og trailers)
|
The AristoCats
|
Versioner: se alle
Særvisning, Originalversion
|

I tegnefilmen 'Aristocats' lever Duchess og de charmerende killinger godt og trygt hos millionøsen Madame Bonfamille. 

Men den grådige butler Edgar er ude på at arve den formue, som Madame har testamenteret til sine katte. På killingernes flugt fra Edgar møder de den charmerende vildkat O'Malley og hans jazzede venner (bl.a. Scat Cat med stemme af Otto Brandenburg).

'Aristocats' er en musikalsk film, rasende humoristisk – og lige god til børn og voksne.

VURDÉR SELV FILMEN: 
Din bedømmelse: Ingen (169 votes)
5
0

Instruktører

Kommentarer

SKRIV DIN EGEN ANMELDELSE
Jacob

Jeg blev flasket op med de franske katte, som bliver revet ud af deres trygge tilværelse, men til gengæld oplever en fantastisk ny virkelighed. Minder mig lidt om Lady og Vagabonden, og den har en af de mest urkomiske skurke.

Nikolaj

Kattene er charmerende, musikken er fremragende, men igen så er handlingen for tynd. Den er da underholdende nok, og det er en film, som man skal se. Men langt fra Disneys bedste.

Wismar

We love disney!

SigneHansen

Den skal da ses i biografen!

Natasha

Jeg ELSKER disney klassikere, og "Aristocats" er en af min yndlings, den kommer lige efter "Alice i eventyrland." Den tager dig tilbage i dit barnlige univers, og man bliver glad for at se den. Hvis du ser den på en filmhylde i en butik, så skynd dig at lægge den ned i din kur og køb den, du vil ikke fortryde det! :D
Kh Disney-eksperten ;)

PernilleSolouser/16711

En af de bedste Disney film.
Den minder mig, så meget om barndommen.

Det er en sød og dejlig film!.
Jeg kan se den igen og igen .

Wayne

Eventyret om baggårdskatten O'Malley der møder den fornemme Duchess og hendes killinger under specielle omstændigheder - og deres kamp for at komme tilbage til Madame. Jazkatteorkesteret hæver filmen, sammen med flotte tegninger.

Angel88

den er rigtig god og sød :)

Sabine

En god gammel klassiker. Synes det er fedt, at de gamle disney film kommer i biografen, så kan børnene nu også se dem, ligesom jeg gjorde, da jeg var barn :)

Det er en klassiker. Katte, sang, Paris, sjove hunde og en forvirret lille mus - hvad er der ikke at elske ved den film? Kan se den igen og igen, selvom jeg nu er 22 år, men synes aldrig, at man kan blive for gammel til Disney :D

Nicolaiuser/319840

har set den er lidt kedelig men god nok

Sider

Anonymuser/0
Du skal være logget ind for at skrive en anmeldelse.

Aktive debatter