Cookie- og Privatlivspolitik

Area 51

Afventer censur

Se mere på medierådet.dk
|
1 time 40 minutter (ekskl. reklamer og trailers)
|
Area 51
|

'Area 51' er en ny sci-fi-gyser fra Oren Peli (Paranormal Activity), hvor en gruppe teenagere opholder sig i en ørken, der er kendt for at blive besøgt af rumvæsner.

Filmen 'Area 51' er ikke planlagt til dansk biografpremiere.

VURDÉR SELV FILMEN: 
Din bedømmelse: Ingen (7 votes)
4.3
0

Instruktør

Skuespillere

Instruktører

Skuespillere

Kommentarer

SKRIV DIN EGEN ANMELDELSE
HeavenOfHorror.dk

Af ukendte årsager har den amerikanske professor Wheeler Winston Dixon fået fingrene i nogle få klip fra 'Area 51' - dem kan du se i en video, hvor han taler om super-low-budget film. Hold øje med 'Area 51' omkring 1:30.

http://www.heavenofhorror.dk/nc/nyheder/nyhed/article/klip-fra-area-51/

X

kun godt tænke mig der kom en trailer tak...

Supertramp

Det var på tide der kom en film om "Area 51," og når det handler om førskrevne emne kan den ikke være andet end god.

Jacobuser/529184

Det undrer mig bare, at der så ikke står at det er de samme der laver den her film, som dem der laver Super 8.

Mikkel

Filmene er de helt samme, det er bare mere komplottet "Area 51" som nærmest er en gyser genre inde for alien film, ved ikke om du ved det, men en masse film hedder Area 51, men dens rigtige navn er Super 8, søgte Area 51 trailer på google, og den førte mig til Super 8.
Anyway, tror den bliver vildt uhyggelig, glæder mig til at se den. :)

Jacobuser/529184

Jeg undrer ret så meget over denne film, tror skam den bliver fed, men stadig pisser for det virker alt for meget som den også kommende film "Super 8". Det virker bare lidt underligt at disse to film handler om det helt samme næsten. Og det er overhovedet ikke de samme folk der står bag filmen. Det der undrer min endnu mere er at " Super 8" ikke står som en kommende film her inde på kino. så jeg ved ikke helt om dette er Super 8, eller en filmen der bare minder utroligt meget om. Men det kan måske også hænge sammen med at man ikke har fået releasedate, på Super 8 endnu. Jeg tror nok at den kommer under kommende film når man før releasedate af vide, men skal selvfølgelig ikke kunne sige det. Men Glæder man vildt meget til begge film, skal sikkert blive godt. Også Må JJ også gerne komem med Cloverfield 2 snart :)

Andreas HER

skal sikkert se den den ser god ud og det lyder fedt!!!!!!!!!!!

Nicoleuser/11200

ser GODT nok sindssygt meget frem til denne her film!! den skal sku nok blive for sweet at se mand!! man får sikkert nøjern på bagefter hahah, men hvad fanden så har filmen jo ikke været andet en DARN GOOD!!

Helene Løvschall

Lyder god. Glæder mig til at se om det er noget!

Sider

Anonymuser/0
Du skal være logget ind for at skrive en anmeldelse.