Cookie- og Privatlivspolitik

Antz (1998)

Tilladt for alle, men frarådes børn under 7 år

Se mere på medierådet.dk
| |
Antz
|

Antz er lige som Toy Story en komplet, computeranimeret spillefilm. Z-4195 (stemme af Woody Allen i den originale version) er en neurotisk arbejdermyre - det midterste barn af ca. fem millioner myrer.

Z lider stærkt af at få for lidt opmærksomhed og ønsker blot at være speciel, forklarer han sin beskedent medlidende psykiater. Han får gejst til sin kamp mod konformiteten, da han møder, danser med og forelsker sig i myrekoloniens prinsesse Bala (Sharon Stone), der er på et hemmeligt besøg i en arbejderbar.

Zs chancer for at score prinsessen synes dog helt uoverstigelige. Men Z får en idÚ. Han bytter arbejde med sin soldatmyreven - den muskuløse og godmodige Weaver - for at komme tæt på prinsessen til en parade.

'Antz' kan også ses med engelsk tale.

VURDÉR SELV FILMEN: 
Din bedømmelse: Ingen (12 votes)
3.8
0

Kommentarer

SKRIV DIN EGEN ANMELDELSE
Tonny

En virkelig fed film fra mine unge dage. Mange ser den bare som en tegnefilm, men den indeholder mange elementer med insekter, som vi kan bruge i dag. Her lærer man meget om, hvorfor LED lys og insekter spiller sammen, og hvordan de udvikler sig.

S. Rico

Jeg er så en af dem, der foretrækker Antz over Græsrødderne. Læg især mærke til det sprudlende galleri af skuespillere, som lægger stemmer til den engelske version. Der er perfekt match mellem udseende, karaktertræk og den valgte skuespiller. En fryd at se og høre på.

Wayne

som A Bugs Life. Animationen er slet ikke på samme niveau, og historien halter også efter.

Tribute

Den var meget bedre end A Bugs Life (Græsrødderne)
Antz er også en meget speciel myre film med krig, drama, spænding og kærlighed.Den var også lidt mærkelig i midten af filmen også blev den kanon igen

Wayne

Antz er en rimelig film, men slet ikke på niveau med A Bugs Life.

Sider

Anonymuser/0
Du skal være logget ind for at skrive en anmeldelse.