Cookie- og Privatlivspolitik

Antlers

Tilladt for børn over 15 år
Filmen har en uhyggelig, dyster og ildevarslende grundstemning. Den indeholder mange scener med bange, vanrøgtede børn og scener hvor man ser uhyggelige forvandlinger fra menneske til monster. Hertil kommer scener, hvor der dvæles ved skamferede lig. Det vurderes, at filmen kan virke skræmmende på børn under 15 år.

Se mere på medierådet.dk
28.10.2021
| |
1 time 39 minutter (ekskl. reklamer og trailers)
|
Antlers
|

Gyserfilmen 'Antlers' foregår i en lille kulmine-by i Oregon, der ligger langt ude i naturen omkranset af store mørke skove.

Her møder vi skolelærerinden Julia (Keri Russell), som bliver bekymret for sin unge elev Lucas Weaver, der er en mut dreng, som bruger timerne på at lave tegninger, der bliver mere og mere urovækkende.

Julia, der har en traumatiseret opvækst bag sig, begynder at ville tage sig af drengen, men det viser sig, at der er noget helt galt i drengens hjem. Snart står det klart, at noget hemmelighedsfuldt gemmer sig i husets dystre indre.

'Antlers' er produceret af filmskaberen Guillermo del Toro, der har sin del af gys og mørke eventyr på sit CV, bl.a Pans Labyrint, The Devil's Backbone og Crimson Peak samt Oscar-vinderen The Shape of Water.

Filmen er desuden baseret på novellen 'The Quiet Boy' fra 2019 af Nick Antosca, mens instruktøren Scott Cooper debuterer i gysergenren efter film som bl.a. Crazy Heart og Out of the Furnace. (copyright: kino.dk)

VURDÉR SELV FILMEN: 
Din bedømmelse: Ingen (15 votes)
4.4
2

Instruktør

MEDIERNES ANMELDELSER

  • Soundvenue

    "'Antlers' prøver at blande socialrealisme, miljøbevidsthed og gys i en og samme ombæring, men når kun sidstnævnte fungerer, er der desværre ikke meget at komme efter." (Alexander Grevy)

Kommentarer

SKRIV DIN EGEN ANMELDELSE
HeavenOfHorror.dk

ANTLERS er en gyserfilm, der er næsten lige så hjerteskærende, som den er brutal.

Vi runder både miljøet, opioidkrisen i USA, børnemishandling og wendigo monstre.

Helt overordnet er der virkelig ikke meget dårligt, vi kan sige om ANTLERS herfra. Vi var begejstrede samtidig med, at filmen føles som en solid mavepuster hver gang, vi oplevede den lille dreng, Lucas, i sine frygtelige omgivelser.

En stor anbefaling herfra!

Georg

Jeg vil enormt gerne se denne film. Hvornår sælger i billetter til den?

lilianuser/492196

Hvornår regner i med at Antlers har premiere i Kino?

nikolajuser/940570

Har glædet mig så længe!

Sider

Anonymuser/0
Du skal være logget ind for at skrive en anmeldelse.