Cookie- og Privatlivspolitik

Antichrist

Tilladt for børn over 15 år

Se mere på medierådet.dk
20.05.2009
| |
1 time 48 minutter (ekskl. reklamer og trailers)
|
Antichrist
|
Versioner: se alle
2D, Særvisning, Releasefest ifm. Ordet 41
|

Lars von Triers 'Antichrist' er en gyser for folk med stærke nerver, og samtidig en intens fortælling om ondskab, magt og kærlighed mellem to mennesker.

Willem Dafoe (Platoon) og Charlotte Gainsbourg (I'm Not There) spiller et par i dyb sorg.

De tager til ”Eden”, deres hytte i skoven, for at komme videre i livet og redde deres forhold. Men de mister kontrollen, da naturen griber ind…

VURDÉR SELV FILMEN: 
Din bedømmelse: Ingen (1621 votes)
4.3
4.5

Instruktør

Relaterede nyheder

MEDIERNES ANMELDELSER

 • Berlingske

  "... mærkelig, væmmelig og provokerende, men også alt andet end banal, ordinær og forudsigelig." (Ebbe Iversen) ()

 • Børsen

  "... en forvrøvlet ufuldstændig film. Men det er fabulerende nonsens på højt niveau." (Morten Dürr) ()

 • BT

  "Man kan indvende, at gysene kommer langsomt krybende, men når de kommer, slår det til gengæld hårdt. 'Antichrist' virker stærkt på hjernen, indvoldenes orden og det der sidder mellem benene." (Jacob Wendt Jensen) ()

 • Ekstra Bladet

  "Sjældent uafrystelig - og dragende". (Kirstine Krefeld) ()

 • Jyllands-Posten

  "'Antichrist' er intet mindre end en rystende vanvids-oplevelse, der blotlægger selve filmkunstens sjæl." (Nanna Frank Rasmussen) ()

 • Politiken

  "... et provokerende værk, der vil genetablere Lars Von Trier som kultskikkelse... Men i al sin ubehagelige, banale, brillante og lattervækkende groteske billedstorm er ’Antichrist’ også et dybt seriøst, meget personligt og meget lidt tidstypisk kunstværk om småting som sorg, død, sex og altings meningsløshed. Et mesterværk forklædt som makværk." (Kim Skotte) ()

 • Weekendavisen

  "... vild, hysterisk, betagende smuk og grænseoverskridende udpenslet i sine få, men effektfulde chokscener." (Bo Green Jensen) ()

Kommentarer

SKRIV DIN EGEN ANMELDELSE
Bjerg

Jeg valgte at give Trier's "Antichrist" endnu en chance, efter at have beskæftiget mig med hans filmografi over en længere periode, og i den forbindelse fået en langt bredere og bedre forståelse for ham, og hans film.
Forskruet genialitet, kompleks tematik, metaforisk og malerisk billedteknik - Trier kommer godt rundt, og på sin helt egen facon, skal det siges. Og med helt egen mener jeg absolut som ingen som helst andre i filmbranchen, overhoved.

Historien er intet mindre end genialt skruet sammen, og trods Triers ofte hudløs ærlige og direkte tilgang til sine film, så er det først med 'Antichrist' at én af hans film er nået helt ind under huden på mig - og det gør det ikke mindre (u)behageligt at Triers bud på en forstyrrende horror-atmosfærer er fantastisk skræmmende, og virker til en fuldende effekt!

Grunden til at det bliver en stjerne kort fra mesterværk er, at visse ting godt lige kunne blive dæmpet lidt ned; selv for Trier-standarder går det lige præcis over gevind - men helhedsoplevelsen bibeholdes stadig!

5.5/6

Wayne

hvordan man har det med Trier, så er han alt andet end konventionel - og det skal han have respekt for.

Hvordan man så vælger at bedømme hans film må til gengæld også være op til den enkelte beskuer - for Trier er en provokatør, som kæmper for at skabe noget anderledes.

Et par som oplever den ultimative tragedie, at miste et barn vil næppe reagere som i filmen - tværtimod. Men som et abstrakt vrangbillede af virkeligheden, og det kolossale tab er historien måske acceptabel.

Socrates

Jeg er vild med Triers mange psykologiske lag!
Se filmen fra hver enkelt hovedpersons perspektiv, og du ser en ny film og får en ny oplevelse af det skete.
Sorgens mange ansigter.

The Womanuser/8031

Hold da op, har set den alt for mange gange, og jeg kan blive ved og ved og ved og ved. Historien er uhyggelig men på en forførende dejlig måde, skuespillet er mesterligt, og en masse andre ting der fortjener positive kommentarer!

Katrine

Den var bare mærkelig...

Lars Michael

Jeg kan slet ikke forstå ,hvordan denne her film kan få så gode anmelder og priser, Lars Von Trier er nok en af de dårligste Instruktører der findes .Kæft hvor er hans film mega dårlig, skam dig.

Movie-fanatic

Jeg VED IKKE hvad der er med mig og Lars Von????????

Jeg har elsket film siden jeg var meget (meget!) ung, og jeg tror at et fåtal af mennesker, har set SÅ mange film, som jeg har - og stadig gør!

Lars Von, er "i min verden" en middelmådig, psykisk svag, selvpromoverende celloid-happening!! Jeg HAR selvfølgelig set hele produktionen, og syntes at den bliver mere og mere forvrøvlet, naiv og "mor han har ikke noget tøj på"-pinlig!

Dancer in the Dark - er ganske enkelt, i mit hjerte, "verdens dårligste film"!

Breaking the Waves - er, igen efter mit hjerte, "onkel Knuds første leg med sin nye kamera"-irreterende at se på. Jeg troede at jeg havde fået Parkinsons syndrom! Handlingen er sygeligt naiv, grovkornet og (selvfølgelig) multi provokerende. Som en "celluid-happening", eller en åbning til en debat, er den sikkert fin! Men som underholdnings-film, gør den nærmest ondt, at se! Et makværk jeg ikke forstår!

Hans nyeste mareridt, en mand og en kvinde, der flygter fra virkeligheden ud i naturen - hvilket er det samme? - og til sidst, efter endeløse konversationer om ......undskyld jeg gik i baren! - skærer deres kønsdele i smadder!!!!????

Jeg er ikke nervøs for at erklærer mig for mindrebegavet, og DET er jeg altså, hvis dette TOTALT upoetiske, sanseligt afstumpede, overfortolkede eksperiment er stor kunst!!!!!

Med fare for at kalde dette selvudråbte mediecirkus af en instruktør, for en kejser, KAN jeg ikke lade være med at tænke på H. C. Andersen´s ".......nye klæder"

betinauser/89900

OH MY GOD! og WHAT THE FUCK!

DÅRLIGSTE FILM TIL DATO !!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!

JEG HAR ALDRIG NOGENSINDE SET SÅ DÅRLIG EN LORTE FILM. HANDLING OG SPÆNDNING ER DER INGENTING AF.....OVERHOVED!!

DETTE ER TRIERS UNDSKYLDNING FOR AT LAVE EN KLAM PORNOFILM OG SÆTTE DEN I DANSKE BIOGRAFER... IKKE ENGANG DETTE LYKKES!!!!

JEG FRARÅDER ALLE "ALMINDELIG" DANSKER AT SE OG FOR DEN SAGS SKYLD BETALE FOR DENNE FILM.

.....OG DETTE BLIVER VORES SKATTEPENGE BRUGT TIL... WHAT THE FUCK... DET LORT GIDER JEG SKU IKKE GIVE EN KRONE TIL.

LARS VON TRIER.... STOP MED AT LAVE FILM !!! DU ER SIMPELHEN FOR UNDERLIG!

OG ALLE DEM DER SIGER AT JEG NOK BARE IKKE FORSTÅR DEN ... HAR IKKE SET DEN!!

LIDT KORT OM HANDLINGEN:
BARN DØR, MOR KED AF DET, FAR VIL HJÆLPE MOR, FLYTTER UD I SKOVEN FOR AT FÅ FRED, MOR BLIVER PSYKOPAT OG VIL KUN KNEPPE, FAREN FATTER HAT, AGER FALDER NED FRA TRÆERNE KONSTANT OG RÆVENE SNAKKER !!!!!

OMG GIV MIG EN 100 DASK SÅ LAVER JEG EN FILM DER ER 100 GANGE BEDRE!

Sarah

Dødssyg kunstfilm, der overhovedet ikke formår at berøre en. Intet væsentligt idhold i filmen, kun æstetik. Kunne ligeså være gået på museum, hvilket jeg også synes er røvssygt.

mikkel

hold kæft en lorte film. dårligste film ever. 0 stjerner.

Sider

Anonymuser/0
Du skal være logget ind for at skrive en anmeldelse.