/*');">*/
Cookie- og Privatlivspolitik

Antboy 3

Tilladt for alle, men frarådes børn under 7 år
Filmen har en dramatisk grundstemning med en humoristisk undertone. Flere steder benytter filmen sig af en tegneserielignende æstetik og dramatik. Der er en række scener med fald og fysiske kampe, hvor personer kastes og rammes af genstande. I en scene ses bange folk, der flygter. Der er også lettere uhyggelige scener og korte glimt af et truende menneske/insekt-væsen. Volden og det uhyggelige er imidlertid ikke udpenslet og ender jævnligt i humor. Filmens hovedfigurer fremstår stærke og handlekraftige og klarer problemerne sammen. Det vurderes derfor, at filmen kun vil kunne virke skræmmende på børn under 7 år.

Se mere på medierådet.dk
11.02.2016
| |
1 time 25 minutter (ekskl. reklamer og trailers)
|
Antboy 3
|
Versioner: se alle
2D, Særvisning
|

I superheltefilmen 'Antboy 3' nyder Pelle Nøhrmann livet med kæresten Ida. Loppen er i mellemtiden blevet løsladt og har fået et arbejde hos det store firma, Exofarm, under den nye direktør Alicia Dufort.

Snart går det op for Pelle, at ikke alt er, som det burde være, og Antboy kastes ud i et ultimativt opgør, der bl.a. også byder på helt nye superhelte.

Antboy, Danmarks første og eneste superhelt, vender tilbage i sin tredje biografspillefilm, der også bliver hans sidste i denne omgang. Hvor Spider-Man har hentet sine kræfter fra en edderkop, har Antboy naturligvis sine fra en myre, hvilket bl.a. giver ham superstyrke og gør ham i stand til at kravle på vægge. Tredje film præsenterer en ny skurk i skikkelse af Paprika Steen forretningskvinde Alicia Dufort.

'Antboy 3' er baseret på Kenneth Bøgh Andersens forlæg. (copyright: kino.dk)

VURDÉR SELV FILMEN: 
Din bedømmelse: Ingen (221 votes)
4.2
3.5

Instruktør

Relaterede nyheder

MEDIERNES ANMELDELSER

 • Berlingske

  "At lave sådan tre film med stigende kvalitet i sin egen lille sympatiske lomme i et dansk filmmiljø, hvor nytænkning for sjældent er indlysende, er faktisk en bedrift, der næsten er en superhelt værdig." (Jacob Wendt Jensen)

 • BT

  "... Antboy er stadig en fin nede-på-jorden-superhelte-film ..." (Birgitte Lorentzen)

 • Ekstra Bladet

  "Der er noget gennemgribende sympatisk ved at omplante superhelte-genren til et dansk villakvarter i børnehøjde, men igen er historien ikke helt god nok til at opveje det begrænsede budget, der trods kreative løsninger stadig kan ses på lærredet." (Henrik Queitsch)

 • Filmland P1

  "... det giver bedst mening at opfatte de tre Antboy-film som ét univers, en trilogi afleveret frejdigt og friskfyrsagtigt og skabt i en tone så renhjertet, at det næsten virker som om det er en pre-teenager på Antboys alder, der har skrevet og instrueret trilogien." (Per Juul Carlsen)

 • Jyllands-Posten

  "'Antboy'-filmene er ufattelig sympatiske, men i den tredje af slagsen går der simpelthen for meget efterskole- og venskabsfnidder i den." (Katrine Sommer Boysen)

 • Politiken

  "... dansk films klejne superhelt klarer også trilogiens sidste del med charmen og uskylden i behold." (Kim Kastrup)

Kommentarer

SKRIV DIN EGEN ANMELDELSE
Ahmaduser/776942

Dejligt med et twist i filmen alle kan være helte....

Maria

Jeg har ikke set hverken Antboy 1 eller 2, men så 3'eren til en testvisning og var ganske imponeret over det niveau som filmen har, til trods for at det ikke er en Hollywood produceret superheltefilm med et budget på 100 millioner dollars.

Skuespillet er lidt svingende, men jeg tror børn er ligeglade og de er nu i sidste ende dem som filmen henvender sig til.

Tegneserierne og dertilhørende tegninger er virkelig flotte og imponerende!

Gitte V

Hej. min søn og jeg var inde og se den i Onsdag. For det første glemte min dreng at spise sit silk, så opslugt var han af filmen. og da vi når slutningen siger han at der må bestemt laves en 4, da den ikke bare kan enden så spænende.

Heino

Det var reaktionen fra begge mine nevøer efter vi havde set filmen. Og jeg må give dem ret der er klart masser af ruter man kan bevæge universet i, hvilket jeg formoder er sket på tegneserie fronten.
Filmen var fint bygget op og den havde nogle fine handlings twist. Er Loppen stadig ond?
Den røde furie der i stor grad bar 2'eren var desværre for lidt med og vi havde derfor mange scener hvor handlingen sneglede sig af sted. Synd for så fedt et univers.
Men den gav rum til nogle gode diskussioner bagefter om at blive gjort til grin og at grine af og med andre og hvad forskellen er.
Til sidst, vi var kun 9 i en sal med plads til 156 og det fortjener filmen ikke. Den er super fin til målgruppen.

Alexander

.... Jeg og mine tre yngste, var til for/galapræmiere i søndag - og skuffede var vi ikke.... eller rettere sagt, ungerne var ikke.

Datteren min jublede da Den Røde Furie dukkede op igen - omend det var for lidt hun var på....

Men den nye helt... "Helten Uden Navn" (Senere benævnt "Sidekick") han tog mine drenge med storm - for han "var da bare for sej!!"

Jeg beklager AntBoy - men din nye ven, er lidt sejere end dig... :-)

Filmen var som den skulle være, og med 3 børn, som er lige i målgruppen, ramte den perfekt.

Det eneste øv fra alle tre, var: Alt for få kampscener!

Og ja, det var et fint skue med Frk. DuFort... men ÆV!! Det varede for kort...

Jeg selv, var underholdt, men mest af alt var det mine unger der var underholdt.

Men klart en film vi vil anbefale... Stjernerne givet er ungerne mines...

... og på falderebet, så vil jeg gerne sige, at jeg syntes det er flot at en skuespiller som Nicolas Bro vil være med i en filmserie som denne - velvidende, at han risikerer at blive kaldt "din dumme Loppe", hvergang han går forbi en skoleklasse :-)

Sider

Anonymuser/0
Du skal være logget ind for at skrive en anmeldelse.

Aktive debatter