Cookie- og Privatlivspolitik

Anonyme romantikere

Tilladt for alle

Se mere på medierådet.dk
15.12.2011
| |
1 time 18 minutter (ekskl. reklamer og trailers)
|
Les émotifs anonymes
|

I filmen 'Anonyme romantikere' følger man Jean-René (Benoît Poelvoorde), der ejer en lille chokoladefabrik og Angelique (Isabelle Carré) en ung og talentfuld chokolademager.

Det perfekte match skulle man tro, men så enkelt er det ikke. De er nemlig begge så generte, at de dårligt tør kigge hinanden i øjnene, og jo mere følelserne vokser, desto stærkere bliver angsten for intimitet.

Hollywood har sat sig tungt på den romantiske komedie, men det er ikke mindst franskmændene, som puster nyt liv i genren - i 'Anonyme romantikere' ved at tage fordomsfrit afsæt i noget så ufashionabelt som sociale fobier, lavt selvværd og det i udgangspunktet lidet glorværdige hverdagsliv.

VURDÉR SELV FILMEN: 
Din bedømmelse: Ingen (21 votes)
4.6
3.5

MEDIERNES ANMELDELSER

  • Berlingske

    "'Anonyme romantikere' er en sød og charmerende komedie med et stort bankende hjerte. Og ja, den er indimellem temmelig fjollet, men bliver aldrig letbenet, takket være fine og indfølte præstationer fra de to hovedrolleindehavere Benoît Poelvoorde og Isabelle Carré, der har en følsom og fin kemi." (Louise Kidde Sauntved)

  • Weekendavisen

    "... en sød bagatel." (Bo Green Jensen)

  • Politiken

    "... betragtet med chokoladebriller på er 'Anonyme romantikere' ganske rigtigt en lille godbid med både bitterhed og sødme, men også kun en lille haps, der næppe er umagen værd, og som ikke stiller sulten på noget mere substantielt end en ganske lille mundsmag fransk feel-good i forbifarten." (Kim Skotte)

SKRIV DIN EGEN ANMELDELSE
Anonymuser/0
Du skal være logget ind for at skrive en anmeldelse.