Cookie- og Privatlivspolitik

Annette

Tilladt for børn over 11 år
Denne musical har en dramatisk grundstemning, og den indeholder flere scener med voldsomt indhold, herunder scener hvor personer drukner. Desuden indeholder den en del scener, hvor en person er ude af fatning og virker til fare for sig selv og andre. Idet det voldsomme ikke er blodigt udpenslet og det indgår i en musicalverden, der generelt er langt fra en genkendelig virkelighed, vurderes det, at filmen kun vil virke skræmmende på børn under 11 år.

Se mere på medierådet.dk
16.12.2021
| |
2 timer 20 minutter (ekskl. reklamer og trailers)
|
Annette
|
Annette plakat

Musical-dramaet 'Annette' handler om den kontroversielle stand-up-komiker Henry, der finder sammen med den elskede og anerkendte operasanger Ann.

De to opnår hurtigt stor opmærksomhed i medierne, som er meget interesserede i detaljerne om det umage pars forhold. Inden længe byder Henry og Ann velkommen til deres første barn, Annette, der viser sig at være en pige med et helt enestående talent.

Datteren vender parrets tilværelse på hovedet, og mens Henry og Anns forhold kommer på prøve, viser verdensbefolkningen en voksende interesse for den talentfulde Annette.

'Annette' blev nomineret til Guldpalmen ved dette års Cannes Filmfestival og vandt prisen for både bedste instruktion og bedste musik.

Oscar-nominerede Adam Driver og Marion Cotillard ses i filmens to hovedroller, og skuespillernes sang- og danseevner får frit spil i musicalens mange stemningsfulde musiknumre, som alle er skrevet af bandet Sparks. (copyright: kino.dk)

VURDÉR SELV FILMEN: 
Din bedømmelse: Ingen (12 votes)
4.8
4.6

Instruktør

MEDIERNES ANMELDELSER

 • Børsen

  "Adam Driver og Marion Cotillard er fremragende i de altomfavnende hovedroller. De synger selv, ubesværet og med overskud, men allermest formår de at gøre både Henry og Ann til levende personer i den til tider meget teatralske film. Hvis man har lyst til en anderledes film i biografen, er 'Annette' oplagt. Også hvis man ikke er musicalentusiast." (Michael Solgaard)

 • Filmmagasinet Ekko

  "Resultatet er imponerende. Alt det, man kunne frygte, hvis man ikke er musical-entusiast, bliver gjort til skamme." (Nikolaj Nørlund)

 • Filmland P1

  "... en åbenbaring i nysgerrighed og eksperimenterelyst." (Per Juul Carlsen)

 • Jyllands-Posten

  "Groft sagt findes der amerikanske musicals, der typisk er lækre, højpolerede og lidt glatte. Og så er der alle de andre. 'Annette' er en af de bedste – og mest aparte – af de andre. Tag imod en udfordrende, musikalsk og meget mærkelig tur i biografen." (Jacob Wendt Jensen)

 • Soundvenue

  "'Annette' er en fascinerende film, fordi dens vildtfarende udfoldelse, der også flirter tykt med det fantastiske/mytologiske, har en snert af vanvid over sig." (Kristoffer Grønbæk)

Kommentarer

SKRIV DIN EGEN ANMELDELSE
Mikael

Meget god film

Søren

Glæder mig helt vildt til at se den!

Sider

Anonymuser/0
Du skal være logget ind for at skrive en anmeldelse.