Cookie- og Privatlivspolitik

Annabelle 2: Skabelsen

Tilladt for børn over 15 år
Filmen har en særdeles truende og ildevarslende stemning. Den indeholder talrige scener med suspense, chok- og gysereffekter. Der er scener med dæmoner, spøgelser og besættelse, og filmen igennem ses mennesker, særligt børn, blive terroriseret og angrebet af overnaturlige væsner. I flere scener ses mennesker blive lemlæstet på udpenslet vis. For eksempel ses en menneskekrop, der er flået i stykker. Det vurderes på den baggrund, at filmen vil kunne virke skræmmende på børn og unge under 15 år.

Se mere på medierådet.dk
10.08.2017
| |
1 time 49 minutter (ekskl. reklamer og trailers)
|
Annabelle: Creation
|
Versioner: se alle
2D, Supreme, Babybio
|

Gyseren 'Annabelle 2: Skabelsen' er efterfølgeren til filmen om den uhyggelige dukke Annabelle. Efter deres egen datter omkommer på tragisk vis, inviterer en dukkemager og hans hustru en nonne og hendes små piger fra et børnehjem ind i deres hus.

Snart begynder dukkemagerens djævelsk besatte kreation at hjemsøge beboerne, og snart starter Annabelles blodige leg med alle, der kommer i vejen for hende...

'Annabelle 2: Skabelsen' er den fjerde film i gyserserien, der startede med Nattens dæmoner.

Flere kommende film er planlagt i franchisen, bl.a. en spinoff til Nattens dæmoner 2 med titlen The Nun. Instruktøren bag Lights Out fører slagets gang i forhistorien om, hvordan den besatte dukke blev til.

VURDÉR SELV FILMEN: 
Din bedømmelse: Ingen (375 votes)
4.7
3.8

Instruktør

MEDIERNES ANMELDELSER

 • Berlingske

  "Fans af den første film vil godt kunne lide 'Annabelle 2: Skabelsen', og lejlighedsvise gyserfans vil også få en filmoplevelse ud af det. Original kan gyserfilmen dog næppe beskyldes for at være." (Jacob Wendt Jensen)

 • BT

  "Mens David F. Sandberg tydeligvis elsker gysergenren, er han heller ikke bange for at tage chancer. Og det er denne kombination af tradition og nytænkning, der gør 'Annabelle 2: Skabelsen' til en solid gyseroplevelse." (Henning Høeg)

 • Ekstra Bladet

  "... instruktøren (samt fotografen og scenografen) har så godt greb om deres virkemidler, at man skal være mere tykhudet end jeg for ikke at føle sig godt og grundig skræmt undervejs." (Henrik Queitsch)

 • Jyllands-Posten

  "Det forrygende [...] er, ud over den lydefri scenografi og et underlægningsscore, der hamrer løs på alle forhåndenværende rædselstangenter, at Sandberg ikke [...] nøjes med at antyde tilstedeværelsen af den fremmede ondskab." (Katrine Sommer Boysen)

 • Politiken

  "... min puls steg uventet i løbet af filmen. Jeg kendte hvert et kneb, men alligevel blev jeg sgu ret så skræmt flere gange." (Joakim Grundahl)

Kommentarer

SKRIV DIN EGEN ANMELDELSE
Tv udbydere

Tidligere var jeg ikke så pjattet med gysere, men er med tiden kommet at holde af dem. Denne her er helt i top

Mikkel

Mathias

Efter at have set alle film siden "Nattens dæmoner", må jeg sige at denne her er den absolut bedste og mest skræmmende film!

//Mathias - https://cupoconcept.dk

Simon

Jeg har først lige fået muligheden for at se denne film, men nøj den er fed! Den kan helt klart anbefales til andre der elsker denne genre!

-Simon

Clara

I går aftes så jeg den her en gang til, men den her gang sammen med min kæreste - det er ligefør at den bare bliver bedre for hver gang man ser den.

Clara

Sylvester

din første gang, eller mener du den første film?

Nicky

Det var eddermame noget af et gys - Lang tid siden jeg har set en film der har fået mig så meget op af sædet :)

/Nicky - NemtMåltid

Jan

Ikke den nemmeste film at leve en efterfølger til, men de har godt nok formået at gøre det godt. Det tager jeg hatten af. Var fanget under hele filmen. Anbefalelsesværdig!

/Jan - https://laanweb.dk

Louise

Jeg har aldrig nogensinde været så skræmt som da jeg så denne forrygende gyserfilm. Sjældent har jeg da været så bange og jeg var vild med det. Endelig en film man kan kalde en ordentlig gyser. En 6'er herfra.

Skræmte hilsner fra Louise
https://bedste-senge.dk/

Berit

Har netop set filmen, og synes den er usandsynlig skræmmende - utrolig godt lavet og yderst velspillet. Men bliver nok aldrig den størst fan af gysere.

/Berit - http://maaltidtildoeren.dk

Michael

Svær film at lave en efterfølger til, men de skal sgu have credits for at have levet op til 1'eren. Helt igennem en fantastisk film, der kun falder igennem på meget få punkter.

/Rasmus - https://ekonomi.dk

Sider

Anonymuser/0
Du skal være logget ind for at skrive en anmeldelse.