Cookie- og Privatlivspolitik

Anklaget

Tilladt for børn over 11 år

Se mere på medierådet.dk
28.01.2005
| |
1 time 43 minutter (ekskl. reklamer og trailers)
|
Anklaget
|

Henrik, Nina og Stine er en almindelig, velfungerende familie - bortset fra at teenageren Stine bliver mere og mere indelukket og vanskelig at have med at gøre.

Hun er begyndt at sprede ubehagelige historier i skolen: At hendes mor i virkeligheden har kræft. At hendes far tæsker hende med et bælte. Og det går helt over gevind, da Stine hos skolepsykologen anklager Henrik for noget så alvorligt, at det umuligt kan være sandt.

Henrik bliver hentet af betjente på jobbet, varetægtsfængslet og oplever mareridtet at stå tiltalt af sin egen datter. Nina og Henrik holder sammen under hele processen, men de har det værste foran sig. Uanset om Henrik bliver frikendt eller ej, må han kæmpe mod den åbenlyse fordømmelse, han mødes af.

Intet kan nogensinde mere blive det samme igen for Henrik, Nina eller Stine. Men hvorfor har Stine gjort det? Hvad har fået hende til at anklage sin egen familie? Lag for lag afsløres den skræmmende sandhed.

VURDÉR SELV FILMEN: 
Din bedømmelse: Ingen (6 votes)
4.8
0

Instruktør

Kommentarer

SKRIV DIN EGEN ANMELDELSE
Lars Michael

det er skræmmende at se sådan en film,når man tænker på at det kan ske i virkeligheden.godt spillet af Troels Lyby, som viser sit talent og et stort gennembrud.

Sider

Anonymuser/0
Du skal være logget ind for at skrive en anmeldelse.