Cookie- og Privatlivspolitik

Animal Kingdom

Tilladt for børn over 15 år

Se mere på medierådet.dk
24.02.2011
| |
1 time 53 minutter (ekskl. reklamer og trailers)
|
Animal Kingdom
|

I 'Animal Kingdom' mister 17-årige Josh sin mor til en overdosis og må flytte ind hos sin mormor (Golden Globe-nominerede Jacki Weaver), som han ikke har set i mange år.

Her går det op for ham, at hans mor rent faktisk har forsøgt at beskytte ham mod resten af familien, der overvejende består af røvere og narkohandlere af værste skuffe og i øvrigt styres med hård hånd af mormor.

Josh udsættes både for en gruppe anløbne narkobetjente og en retskaffen betjent (Guy Pearce), der forsøger at hjælpe ham ud af hans svære situation.

'Animal Kingdom' er blevet beskrevet som en australsk 'Goodfellas'. Jackie Weaver er Oscar-nomineret for bedste kvindelige birolle, mens Ben Mendelsohn og Joel Edgerton også er på rollelisten.

VURDÉR SELV FILMEN: 
Din bedømmelse: Ingen (18 votes)
4.4
4.4

Instruktør

MEDIERNES ANMELDELSER

 • Berlingske

  "... Oscar-nominerede Jacki Weaver[s] ... formidable figur er med til at gøre David Michôds film til en oplevelse, som frem til den lidt forkludrede slutning både dramatisk og psykologisk føles dybt tilfredsstillende." (Ebbe Iversen) ()

 • Børsen

  "Michôd beskriver sygelige familierelationer lige så indædt som Michael Haneke i sit mest pessimistiske hjørne, og samtidig er filmen elementært spændende og autentisk som hos Martin Scorsese." (Morten Dürr) ()

 • Ekstra Bladet

  "... kryber helt ind under huden med sin nærmest dokumentariske tone og eminente casting på alle pladser." (Henrik Queitsch) ()

 • Jyllands-Posten

  "Med sin insisteren på filmisk håndværk i særklasse har Michôd skabt et alternativt familiedrama, hvor blod nok er tykkere end vand, men hvor man kun holder sammen, så længe reglerne overholdes." (Katrine Sommer Boysen) ()

 • Politiken

  "Filmen med dens intenst foruroligende stemningsskift mellem hverdag og vold er voldsomt stærkt spillet..." (Kim Skotte) ()

Kommentarer

SKRIV DIN EGEN ANMELDELSE
silas

Ja, anmeldelserne er jo gode nok, men efter næsten 2 timer på pinebænken tænkte jeg lige, at jeg ville give mit eget bidrag. Plottet er vel egentlig ok, men hele midterstykket af filmen er DRÆBENDE ... De trækker selv det mindste ud til noget nær det uendelige, og sætter tilskuerne i en uudholdelig døsig trance. Det eneste, der afholdt mig fra at rejse mig og gå midt i forstillingen var det faktum, at jeg havde betalt penge for lortet.
DER ER EN GRUND TIL AT FILMEN KUN VISES I ÉN BIOGRAF!!

Sider

Anonymuser/0
Du skal være logget ind for at skrive en anmeldelse.