Cookie- og Privatlivspolitik

Anger Management

Tilladt for børn over 11 år

Se mere på medierådet.dk
01.08.2003
| |
1 time 41 minutter (ekskl. reklamer og trailers)
|
Anger Management
|

Filmen 'Anger Management' er en komedie med Adam Sandler og Jack Nicholson.

Det der skulle have været en stille flyvetur tur for den fredelige og forsigtige Dave Buznik ender ved en misforståelse som et mareridt og snart er han af en dommer sendt i gruppeterapi, for at lære at beherske sit temperament.

Terapeuten, Doktor Buddy Rydell, har en facon, der er både påtrængende og nedladende, og da retten beslutter, at Buddy skal flytte ind hos Dave, for at kunne hjælpe ham af med de indre dæmoner, begynder de at gå rigtig skævt af hinanden.

'Anger Management' solgte 64.000 billetter i de danske biografer.

VURDÉR SELV FILMEN: 
Din bedømmelse: Ingen (25 votes)
3.5
0

Instruktør

Kommentarer

SKRIV DIN EGEN ANMELDELSE
Lars Michael

Tja en typisk film fra det store udland, h pr kun de kan lave sådan nogle film.
Jeg havde det sjovt med filmen, hvor man ser nogle skæve ting.
At se Adam sandler og Jack Nicholson spiller over for hinanden gør bare at filmen bliver bedre.

S. Rico

Jack Nicholson tilfører komedien charme og vit, mens Adam Sandler, sammenlignet med hans andre roller, nærmest underspiller som den stille og forsigtige Dave med lav selvværd. Det er pudsigt at tænke på, at det er den samme mand, der også spiller Zohan, som må siges at være den dimentrale modsætning af Dave.

Filmen er sjovest den første halvdel, hvor det er en rendyrket komedie. Hen mod slutningen bliver det mere en romantisk komedie. Bemærk Woody Harrelson i en overraskende birolle, hvor han endnu engang får lov til at vise os hans talent for sjove accent'er.

Frank

Dårlig film

Wayne

er det ikke Sandler som er helt overgearet - men derimod Jack Nicoholsen, og det er faktisk ret sjovt at se. Selvfølgelig er det urealistisk, men det er USA - så helt skævt er det nok ikke.

Jeff

I just wasn’t buying any of it, so couldn’t find it funny.

Muggauser/8186

Jeg har virkelig svært ved at se sådan en film, da jeg ironisk nok ikke har temperamentet til det. Jeg kan slet ikke klare det, hvis jeg var i lignene situation, ville jeg have gået fuldstændigt amok, men det viser jo også bare, at filmen virker. Way to go.. Men hey, den er faktisk rigtig fed, og du får noget med i tasken. Se den og få prøvet dine grænser og grin of corse :D

Sider

Anonymuser/0
Du skal være logget ind for at skrive en anmeldelse.