And the King Said, What a Fantastic Machine

Tilladt for børn over 15 år
Filmen indeholder enkelte kortere scener med eksplosioner, skyderier og krigshandlinger. Den indeholder desuden optagelser fra en koncentrationslejr i slutningen af 2. Verdenskrig, hvor man ser udhungrede og døde mennesker, der slæbes og bæres væk, og scener, hvor kameraet dvæler ved en massegrav. Selv om optagelserne rummer en historisk distance, er de meget voldsomme. Filmen vurderes derfor til at kunne virke skræmmende på børn og unge under 15 år.

Se mere på medierådet.dk
01.06.2023
| |
1 time 28 minutter (ekskl. reklamer og trailers)
|
And the King Said, What a Fantastic Machine
|
Billetter

Dokumentarfilmen 'And the King Said, What a Fantastic Machine' er en prisvindende montagefilm, der en med på en rejse gennem 150 års visuel kultur - lige fra fotografiets fødsel i 1800-tallet helt op til nutidens endeløse Instagram-opslag.

Filmen, der er instrueret af Axel Danielson og Maximilien Van Aertryk, har vundet priser til Sundance Film Festival samt filmfestivalen i Berlin, og blev vist på dette års CPH:DOX.

Danielson og Van Aertryk vender deres kamera direkte mod samfundet for at udforske, afdække og forklare, hvordan vores uanfægtede besættelse af billedet har udviklet sig til at ændre vores menneskelige adfærd, mens de samtidig rejser spørgsmål omkring de samfundsmæssige konsekvenser af at have omkring 45 milliarder kameraer på planeten.

Skal du se And the King Said, What a Fantastic Machine?
(3 stemmer)

Kommentarer

SKRIV DIN EGEN ANMELDELSE
Henning

Bliver interessant for filmnørder 8)

Sider

Anonymuser/0
Du skal være logget ind for at skrive en anmeldelse.