Cookie- og Privatlivspolitik

Anastasia (1997)

Censur ukendt

Se mere på medierådet.dk
|
1 time 34 minutter (ekskl. reklamer og trailers)
|
Anastasia
|

Den 8-årige prinsesse Anastasia lever lykkeligt sammen med hele sin kejserlige familie i Zarens palads i Rusland. Men idyllen afsluttes brat, da den uhyggelige præst, Rasputin, forvises fra hoffet og forbander Zaren og hele hans familie.

Kort efter fejer revolutionen over landet, og da de blodige begivenheder falder til ro igen, har kun tante Marie - der er flygtet til Paris - og Anastasia overlevet.

Uheldigvis har den lille pige mistet hukommelsen, og med sit nye navn, Anya, vokser hun i de følgende år op på et hjem for forældreløse børn. 10 år senere vil to svindlere snyde sig til den store dusør, som Marie i Paris har udlovet til den eller de, der kan bringe nyt om hendes nieces skæbne.

Uden at kende hendes virkelige identitet tager de Anya med på den farefulde færd til Paris for at spille Anastasia. Men fortidens uhyggelige skygger er lige i hælene på dem.

VURDÉR SELV FILMEN: 
Din bedømmelse: Ingen (20 votes)
4.9
0

Kommentarer

SKRIV DIN EGEN ANMELDELSE
Nikolaj

Og utrolig spændende tegnefilm.

Miss_Smorum

Selv om jeg snart fylder 13, er det stadig en af mine yndlingsfilm, og den bliver bedre og bedre for hver gang jeg ser den. Musikken er super god især når man tænker på at det er en børnefilm.

Wayne

gammel Disney animator - og det ses tydeligt i denne flotte film om en russisk prinsesses kamp, efter revolutionen.

Sider

Anonymuser/0
Du skal være logget ind for at skrive en anmeldelse.