Cookie- og Privatlivspolitik

Ambulancen

Tilladt for børn over 15 år

Se mere på medierådet.dk
15.07.2005
| |
1 time 20 minutter (ekskl. reklamer og trailers)
|
Ambulancen
|
Versioner: se alle
Originalversion, Særvisning
|

De to brødre Tim og Frank begår røveri for at skaffe penge til den operation, der skal redde deres døende mor. Men røveriet går galt, og de flygter over hals og hoved i en ambulance.

Under flugten, med det meste af Københavns politi i hælene, opdager de til deres store overraskelse, at der er en døende patient i respirator og en panikslagen sygeplejerske i gang med en intensiv behandling i bagkabinen.

Brødrene må vælge om de vil redde patienten - eller deres egen mor og den følsomme lillebror kan ikke blive enig med den hårdkogte storebror om hverken livets eller ambulancens kørselsretning.

Men det er ikke lige tiden for de to brødre at blive uvenner!

VURDÉR SELV FILMEN: 
Din bedømmelse: Ingen (46 votes)
5.1
0

Kommentarer

SKRIV DIN EGEN ANMELDELSE
Katrine

Okay film som man kan se en enkelt gang, Thomas Bo Larsen trækker filmen en hel del op.

AufVideoSehen

Den kan ikke reddes hverken af en hjertespecialist eller hjernekirug. Forsøget på at give et elektrisk stød fremad til skabelsen af noget dansk lowbudget action slog fejl. Seeren er stendød og sjælen har forladt køretøjet. Film kan være himmelsk, men ambulancen er en lang pine selvom den er kort i spilletid og hukommelsen.

Lars Michael

lidt for lang..nogle lange scener hvor man bare sige kom nu videre ,men eller en god film,meget sjov at se Thomas Bo Larsen prøve at spille stor.

Wayne

Thomas Bo Larsen kan bare det der med at overspille, på den sjoveste måde.

Nogenuser/12232

Danske drama film er ikke alt tid alt for gode, og er nogle gange for falske. Men i denne er der vendt op og ned på det hele og med alt den action er der ikke så meget af sige andet af hvis man god kan lide dansk drama film med noget action er denne film nok en god en af få set.

Sider

Anonymuser/0
Du skal være logget ind for at skrive en anmeldelse.