Cookie- og Privatlivspolitik

Ambulance

Tilladt for børn over 15 år
Filmen har en actionmættet og dramatisk stemning. Den indeholder talrige intense actionscener med voldsomme skudvekslinger, mange sårede, dræbte og likviderede og en stærkt udpenslet blodig akutoperation. Endvidere ses et alvorligt tilskadekommet barn ved bilulykke. Det vurderes på den baggrund, at filmen vil kunne virke skræmmende på børn og unge under 15 år.

Se mere på medierådet.dk
24.03.2022
| |
2 timer 16 minutter (ekskl. reklamer og trailers)
|
Ambulance
|
Versioner: se alle
2D, Seniorbio
|

Action-thrilleren 'Ambulance' handler om den dekorerede krigsveteran Will Sharp, der desperat mangler penge til at dække sin kones medicinregninger.

Han søger hjælp fra den ene person, han ved, han ikke burde spørge, nemlig adoptivbroren Danny.

Men Danny, en karismatisk karriereforbryder, tilbyder i stedet Will en anden mulighed. At være partner i det største bankrøveri i Los Angeles historie med et udbytte på svimlende 32 millioner dollars. Will kan ikke sige nej, da det gælder hans kones liv.

Men da deres plan går spektakulært galt, kaprer de to desperate brødre en ambulance med en såret betjent, der klamrer sig til livet og paramedicineren ombord.

I en vanvittig eftersætning må Will og Danny forsøge at undslippe et massivt opbud af ordenshåndhævere, holde deres gidsler i live og på en eller anden måde undgå at slå hinanden ihjel, alt imens de udfører den mest vanvittige flugt, L.A. nogensinde har set.

Filmen er baseret på den danske film Ambulancen fra 2005, som efter 17 år får en amerikansk genindspilning. 

Jake Gyllenhaal (Zodiac, Spiderman: Far From Home) og Yahya Abdul-Mateen II (The Trial of the Chicago 7, Aquaman) spiller de to brødre, mens Eiza Gonzáles (Baby Driver, Hobbs and Shaw) er at finde som ambulancebehandleren. 

Michael Bay, der står bag nogle af de største amerikanske actionfilm (Transformers, Armageddon), er både instruktør og producer på filmen. 

VURDÉR SELV FILMEN: 
Din bedømmelse: Ingen (40 votes)
4.9
3.3

Instruktør

MEDIERNES ANMELDELSER

 • Dagbladenes Bureau

  "...i det sidste kvarter strammer Bay ballerne og putter lidt interessant og rørende ind oven på al action-volden, og helt fint bliver det, da det viser sig, at der ombord i ambulancen også er vokset nogle menneskelige og følsomme dimensioner frem." (Helle Sihm)

 • Filmmagasinet Ekko

  "Amerikansk remake af overset dansk film giver de noble intentioner fra originalen en ordentlig steroid-indsprøjtning, så det eksplosive potentiale bliver forløst." (Claus Nygaard Petersen)

 • Filmland P1

  "Det er fuldstændig sindssygt. Det er som at se en kavalkade over alle de vilde idéer, et filmhold kan finde på i en brainstorm. Og så har nogen syet det sammen bagefter." (Per Juul Carlsen)

 • Jyllands-Posten

  "Lauritz Munch-Petersens 'Ambulancen' var baseret på en virkelig original idé, der blev til en rimelig film. Amerikanerne har købt idéen og har derefter skruet op for alt i en grad, så den originale charme er blæst helt væk." (Jacob Wendt Jensen)

 • Politiken

  "De spektakulære tilintetgørelsesscener er nøje planlagt og gennemført, hvorimod det ikke lykkes personinstruktionen at skabe nogen troværdigt vigtige relationer mellem de fire i ambulancen, end ikke brødrene." (Søren Vinterberg)

 • Soundvenue

  "Michael Bay-haters kan roligt pakke sammen: Med sit remake af danske ’Ambulance’ har Hollywood-instruktøren skåret et konstant medrivende actionridt gennem Los Angeles’ gader med mere på hjerte, end man måske skulle tro." (Jakob Freudendal)

SKRIV DIN EGEN ANMELDELSE
Anonymuser/0
Du skal være logget ind for at skrive en anmeldelse.