Cookie- og Privatlivspolitik

Amateurs in Space

Tilladt for børn over 15 år
Filmen har ikke været indsendt til vurdering hos Medierådet for Børn og Unge. I henhold til filmloven påføres ikke-vurderede film 15 års-mærkatet.

Se mere på medierådet.dk
02.11.2016
| |
1 time 20 minutter (ekskl. reklamer og trailers)
|
Amateurs in Space
|

Dokumentarfilmen 'Amateurs in Space' følger Kristian von Bengtson og Peter Madsen, der vil rejse ud i rummet – i deres egen raket.

Hvis deres fælles drengedrøm lykkes, vil det gøre Danmark til en rumnation som USA, Rusland og Kina. De vil også blive en del af verdenshistorien ved at være de første amatører, som gennemfører en bemandet rummission.

Arbejdet, som de to mænd udfører, bliver støttet af donorer og frivillige med midler og stort engagement. Sammen vil de bevise, at verdensrummet ikke kun er forbeholdt store nationer, men også kan udforskes af ”almindelige mennesker”.

Desværre må de to entusiaster erkende, at selv små forandringer kan bremse store visioner, og snart bliver de hinandens værste modstandere i kapløbet om Rummet.

'Amateurs in Space' er en historie om menneskets vovemod, og hvordan man på sin egen måde får drømme til at gå i opfyldelse. Instruktøren står bag flere dokumentarer, bl.a. Nede På Jorden, som vandt en Robert-pris i 2005.

VURDÉR SELV FILMEN: 
Din bedømmelse: Ingen (25 votes)
3.4
0

Instruktør

Instruktører

Kommentarer

SKRIV DIN EGEN ANMELDELSE
Sci-fi fan

Rodet fortælling om et meget interessant projekt

LuluJoe

Man gribes af både storhedsdrømmene, humoren og melankolien. Vidunderligt underholdende!

Sider

Anonymuser/0
Du skal være logget ind for at skrive en anmeldelse.

Aktive debatter