Cookie- og Privatlivspolitik

Alvin og de frække jordegern - På farten

Tilladt for alle
Filmen har en let og munter grundstemning. Den indeholder enkelte let dramatiske scener med fx slagsmål og forfølgelser, men da dramatikken hurtigt forløses, og da fortællingen foregår i en venligt og humoristisk univers, vurderes den ikke at kunne virke skræmmende på børn.

Se mere på medierådet.dk
04.02.2016
| |
1 time 32 minutter (ekskl. reklamer og trailers)
|
Alvin and the Chipmunks: The Road Chip
|
Versioner: se alle
3D - dansk tale, 2D - dansk tale, Babybio, Seniorbio
|

I familiefilmen 'Alvin og de frække jordegern - På farten' bliver de tre jordegern, Alvin, Theodore og Simon, overraskede, da Dave får en kæreste og tilmed planlægger at fri til hende.

De musikalske gnavere bliver bange for, at Dave vil forlade dem, så da det nyforelskede par rejser på en romantisk ferie til Miami, følger de små venner med for at sætte en stopper for Daves planer.

Men som sædvanligt har de kære jordegern misforstået situationen en anelse.

'Alvin og de frække jordegern 4' er det nyeste kapitel i filmserien om jordegernet Alvin og hans venner, Theodore og Simon samt de søde chipetter. 

Jason Lee spiller stadig trioens menneskelige ven, men Kimberly Williams-Paisley træder til som hans forlovede, der sætter gang i forviklingerne. De danske stemmer leveres bl.a. af Mads KnarreborgJens Andersen og Jens Jacob Tychsen. (copyright: kino.dk)

VURDÉR SELV FILMEN: 
Din bedømmelse: Ingen (369 votes)
4.5
2

Instruktør

Relaterede nyheder

MEDIERNES ANMELDELSER

 • Berlingske

  "Hjertet er ganske enkelt ikke med i fjerde film, der lugter af at være skruet sammen for pengenes skyld." (Louise Kidde Sauntved)

 • BT

  "Det er helt okay at tjene penge på børnefilm, men ambitionerne må gerne være noget højere. Meget højere!" (Birgitte Lorentzen)

 • Ekstra Bladet

  "En film hvis eneste ambition og forudsætning er at dræne familiebudgettet og fylde det med tomme kalorier." (Henrik Queitsch)

 • Politiken

  "For voksne uden indtag af ulovlige stimulanser er filmene ulidelige." (Søren Vinterberg)

Kommentarer

SKRIV DIN EGEN ANMELDELSE
René Munch Nielsen

Egentlig ville jeg kun give den 3 stjerner pga. at jeg ikke var vildt imponeret over filmen. Der var ikke vildt mange sange i, men de der var, var nu meget gode. At man putter 2 kvindelige skuespiller som man kender fra Disney serierne "Austin og Ally og Shake It Up" gøre det ikke helt bedre. Den ene kvindelige skuespiller havde lidt mere fremtræden i filmen end den anden. Jeg kan ikke huske navnene på dem i virkeligheden. Men de spiller begge en af hovedrollerne i de to serier. Den fjerde stjerne gives for at det er en anden skurk/tumpe i filmen end David Cross. Jeg håber ikke at der kommer flere.

susanne

Fantastiske jussi adler film ,super flotte landskabsoptagelse og fuld spænding hele vej ,anbefaledes at se

GiwizZeni

Jeg sidder her og hygger mig ved billederne i min indre biograf af dit Mash-up imellem Alvin og de frække jordegern også afdl. Q... Det er sku' en film jeg gerne ville se. Den skulle hedde: 'Flaskepost fra Alvin'.

susanne

Tak de små under arme og ind og se den nye Alvin ,den er bare sjov og musikken giver dansefeber,super film nyd dem

Ahmaduser/776942

Fantastisk hyggelig film som nydes af voksne og børn. Dejligt med god misik som alle kan rykke til

Jeanette

Jeg har virkelig nydet de 2 andre med denne syntes jeg var skuffendne.. Øv Øv

maria

Den er sjov og god og sød
God
familiefilm den sjov for børn alle børn

Malou

lad mig lige sige at de´t ikke er en film for børn over 8.
den er ret sjov men også meget kedelig´, den ligner bare en af de andre Alvin og de frække jordegern serie. der var mange fejl i filmen og ambitionerne må gerne være noget højere.

Line

Fin børnefilm

Sider

Anonymuser/0
Du skal være logget ind for at skrive en anmeldelse.