Cookie- og Privatlivspolitik

Alting bliver godt igen

Tilladt for børn over 15 år

Se mere på medierådet.dk
28.01.2010
| |
1 time 30 minutter (ekskl. reklamer og trailers)
|
Alting bliver godt igen
|
I 'Alting bliver godt igen' flygter filminstruktøren Jacob Falk fra et selvforskyldt biluheld i frygt for konsekvenserne for hans kommende film og adoption af en lille søn.

Falk opdager dagen efter, at manden, han kørte ned, gemmer på en eksplosiv hemmelighed, som kan få vidtrækkende konsekvenser for hele landet.

Hemmelighedens alvor får Falk til at risikere alt i et forsøg på at få mandens historie ud til offentligheden, men intet er, som det ser ud til at være...

'Alting bliver godt igen' er en dansk thriller fra Christoffer Boe ('Reconstruction').
VURDÉR SELV FILMEN: 
Din bedømmelse: Ingen (107 votes)
3.3
3.4

Instruktør

Relaterede nyheder

MEDIERNES ANMELDELSER

 • Berlingske

  "Ingen kan beskylde 'Alting bliver godt igen' for at være banal eller forudsigelig. Til gengæld synes jeg, at den ligner et kunstnerisk bluffnummer - og i hvert tilfælde sender den et thriller-publikum ud af biografen frådende af frustration." (Ebbe Iversen) ()

 • BT

  "Det er i pirrende i enkelte scener, men irriterende i længen. Jens Albinus er god i hovedrollen som Jacob, en mere og mere paranoid filminstruktør. Men kan ikke i længden fastholde vor interesse, fordi dialogerne er så tåbelige." (Birgitte Grue) ()

 • Ekstra Bladet

  "... er som altid blændende fotograferet af Manuel Alberto Claro med en helt særegen fornemmelse for københavnske locations, Albinus og co. spiller overbevisende, og historien er djævelsk godt konstrueret. ... man kunne ønske sig, at Boe næste gang ville droppe de stilistiske parader og give sig helt hen til historien." (Henrik Queitsch) ()

 • Jyllands-Posten

  "... lever som art thriller-pastiche. Overstyrede melodramatiske elementer gør dog filmen fjollet." (Nanna Frank Rasmussen) ()

 • Politiken

  " stedet for at forsøge at kortlægge hvorfor, hvornår og hvordan (det er alligevel altid omsonst i Boes film) skal man overgive sig til filmens leg med tiden, stedet og den flygtige (genre)forståelse. Samt det gode skuespil af især Jens Albinus, men også af alle birollerne. Og sidst, men ikke mindst skal ’Alting bliver godt igen’ nydes for sin ekstremt gennemarbejdede lyd- og billedside, der bevæger sig ind og ud mellem fiktion og virkelighed så let og legesygt, at det er en fornøjelse." (Sophie Engberg Sonne) ()

Kommentarer

SKRIV DIN EGEN ANMELDELSE
Lars Michael

En film der er meget overvuderet, slet ikke noget jeg kan forstille sig at film skal være.

Sløv fortælling fra alle kanter, og stort set ikke noget man kan se hvordan filmen kan ha en handling.

Av av for noget ........

Daniel

Denne film er misforstået af så utroligt mange mennesker pga. dens komplekse men brilliante plot. Den giver noget som så få andre film gør, fordi den efterlader publikum i dyb undren og tvinger dem til at tænke længe over den efter dens slutning. Men hvis man så også gør det så giver den et glædesrus når alle brikkerne endeligt falder på plads for en.
Folk der giver denne film én stjerne har åbenlyst ikke fattet hvad den handler om.

Alexanderuser/27330

Hvor er det utroligt at så mange mennesker er så utilfredse med denne film, jeg tror det helt sikkert har noget af gøre med at det er en film hvor man lige skal forstå den for at få noget som helst ud af den. Jeg er specielt vild med den kommentar der giver udtryk for, at man ikke forstår hvorfor, man aldrig for opklaret thriller-historien, se det er jo helt fantastisk. Så kan jeg altså også godt forstå man ikke fik noget ud af den, det må være forfærdeligt at se film man ikke forstår.

Kentia

Spørgsmåltegn - Hvad gik det lige ud på. Sidder tilbage med en masse ubesvarede spørgsmål, hvad var lige pointen. Vil bestemt ikke anbefale denne film til nogen.

Bjørnuser/82799

Social-realisme for alle pengene. Tror at mange misforstår den.

Zahle

Havde svært ved at skille den virkelige historie fra fantasien

Jeanette P.user/268843

Jeg er så glad for at jeg havde vundet billetter til denne film, ellers ville jeg godt nok føle mig snydt hvis jeg betalte 80 kr for at se noget så dårligt.
Hvis jeg kunne give den 0 stjerner så ville jeg!
Jeg ved slet ikke hvor jeg skal begynde: Elendigt skuespil og repilkker og historien gav ingen mening - Lige pludselig stopper handlingen hvorefter slutningen på 20 min handler om at hovedpersonerne kigger hinanden dybt ind i øjnene, og så slutter den unden at fortælle hvad der rent faktsik skete med den historie som filmen startede op med!!
Så SPILD ikke dine penge på den her film!

JØRGENuser/303677

godt vi havde Telia tirsdag så det var til ½ pris

Dorthe

endelig en friaften med manden alene og en hyggetur i biografen og så kommer vi ind og ser denne utrolige dårlige film..... vi sad ca 12 par inde i biografen og alle - sad bare totalt stenede over så dårlig en film... hvis der var rating der havde minus - ja så ville denne film være den første.... GAAAAAAAAAAAAAAAB

Cam

Ser kedelig ud!!!!!!!! AD

Sider

Anonymuser/0
Du skal være logget ind for at skrive en anmeldelse.