Cookie- og Privatlivspolitik

Almost Famous (2000)

Tilladt for børn over 11 år

Se mere på medierådet.dk
26.02.2001
| | |
Almost Famous
|

Filmen 'Almost Famous' følger den 15-årige William, der drømmer om at blive musikjournalist. Da han bliver hyret af Rolling Stone til at skrive en artikel om rockbandet Stillwater, tager han med dem på tourné.

Men guitaristen Russell bryder sig ikke om Williams venskab med bandets faste groupie Penny Lane, og snart udvikler der sig en ubehagelig konflikt.

'Almost Famous' blev nomineret til fire Oscars, og vandt en statuette for bedste originale manuskript. Filmens soundtrack vandt desuden en Grammy-award.

VURDÉR SELV FILMEN: 
Din bedømmelse: Ingen (18 votes)
4.7
0

Instruktør

Kommentarer

SKRIV DIN EGEN ANMELDELSE
S. Rico

William er en charmrende ung mand på 15 år, der brænder for musik og journalistik. Hans lykke synes gjort, da han både opnår at blive venner med guitaristen i det næsten-berømte rockband Stillwater, og samtidig bliver hyret af Roling Stone magasinet til at skrive en artikel om Stillwater.

Men på koncertturnéen, hvor han lever sammen med gruppen i tourbussen, opdager han, at det ikke er helt nemt at balancere mellem at være fan og kritisk skribent. Og det er heller ikke nemt at være hemmeligt forelsket i den unge groupie Penny Lane, som også er med på turnéen.

Det er et godt ungdomsdrama med velskrevet dialog. Filmen har en let humoristisk tone, og den giver samtidig et sjovt kig ind i 70'ernes rockmiljø.

Simon

Helt vildt god film hvis man elsker musik (✔️) elsker halvfemserne(film), deres nostalgi, og især deres musik (✔️), og hvis man er teenager (✔️).

Muggauser/8186

Rigtig eminent film. Elsker soundtracks'ne. Bandet Stillwater, synes jeg, er mega fedt. Ærgeligt, de aldrig blev så store. Kate Hudson spiller godt i denne film, sammen med de andre skuespillere. Det er lang tid siden, man har set sådan en fed film!<3

Sider

Anonymuser/0
Du skal være logget ind for at skrive en anmeldelse.