All the Beauty and the Bloodshed

Tilladt for børn over 15 år
Filmen er ikke aldersvurderet af Medierådet for Børn og Unge og den har derfor fået tildelt aldersmærket ’Tilladt for børn fra 15 år’.

Se mere på medierådet.dk
16.02.2023
| |
1 time 53 minutter (ekskl. reklamer og trailers)
|
All the Beauty and the Bloodshed
|
Billetter
Få en påmindelse 3 dage før premieren.

Dokumentarfilmen 'All the Beauty and the Bloodshed' handler om den kompromisløse fotokunstner Nan Goldin, som i dag kæmper for at den stenrige familien Sackler skal drages til ansvar for sin rolle i opioid-epidemien.

Goldin brød igennem med sine intime og autentiske fotografier af homoseksuelle og transkønnede subkulturer i Boston og New York i 1970'erne og 1980'erne.

Hun er nu udstillet på nogle af verdens førerende museer som Louvre og Guggenheim, der har modtaget donationer fra Sackler-familien.

Gennem Goldins kamp mod familievirksomheden tegner dokumentarfilmen et portræt af et altødelæggende samfundsproblem. Opioid-epidemien og Sackler-familien er tidligere blevet skildret i dokumentarserien 'The Crime of the Century' og fiktionsserien Dopesick.

Filmen er instrueret af Laura Poitras, der også står bag den Oscarvindende dokumentar Citizenfour om den verdenskendte whistleblower Edward Snowden. Filmen om Nan Goldins kamp mod medicinal-dynastiet vandt Guldløven ved filmfestivalen i Venedig i 2022.

Skal du se All the Beauty and the Bloodshed?
(11 stemmer)

Instruktør

Instruktører

SKRIV DIN EGEN ANMELDELSE
Anonymuser/0
Du skal være logget ind for at skrive en anmeldelse.