Cookie- og Privatlivspolitik

Aliens (1986)

Tilladt for børn over 15 år

Se mere på medierådet.dk
11.11.1969
| |
2 timer 34 minutter (ekskl. reklamer og trailers)
|
Aliens
|
Versioner: se alle
Originalversion, Special Edition, Særvisning, Særvisning, Særvisning, Særvisning
|
I ‘Aliens – det endelige opgør’ har Ripley (Sigourney Weaver) været frosset ned i 57 år og lander nu med et hold soldater på planeten LV-426, hvis indbyggere er blevet rugekasser for de monstrøse aliens, det ikke lykkedes at udslette i den første Alien-film. På planeten tynder det hurtigt ud i soldaterne. ”Jeg vædder på, at de sidste, rædselsslagne 45 minutter af ’Aliens’ ikke toppes i spænding af n o g e t, vi kommer til at se i lang tid fremover,” skrev Kim Schumacher i sin seksstjernede anmeldelse i B.T. og fortsatte: ”Camerons film er et science fiction-mesterværk, en født gyserklassiker. Du kan roligt være bange – i biografen kan alle høre hinanden skrige.”
VURDÉR SELV FILMEN: 
Din bedømmelse: Ingen (157 votes)
5.2
0

Instruktør

Relaterede nyheder

Kommentarer

SKRIV DIN EGEN ANMELDELSE
Lars Michael

Helt sikkert en bedre film end den første i rækken.
Mere action i filmen og hvor der sker meget mere.
Super godt gået af James Cameron.

Jeg er ret sikker på at det er og bliver den bedste i serien.

Lukas

En rigtig solid 2er efter min mening.
Nu, hvis man samligner den her med en første, så sker der måske lidt mere i den her, end der gør i den første hvilke jeg syntes passer rigtig godt til en 2er.
James Cameron prøvede med den her film, at lave den mere til en action-film, end en gyserfilm. Og det er et rigtig stort sats. Men det gør han rigtig rigtig godt, og det har jeg også meget respekt for.
Ja, du kan jo godt se at jeg ikke har givet den 6 stjerner, men 4 stjerner. Og den eneste grund til at jeg ikke har givet den 6 stjerner er fordi at jeg syntes at filmen kan være lidt langtrukkende nogle gange.
Men ellers virkelig god og flot film.

Nikolaj

Og historien er da også glimrende, jeg er dog knap så stor fan som så mange andre.

Jeg føler ligesom den første, at man bruger utroligt meget tid på Aliene( Selvom i den første var det kun en Alien, som man fokuseret på) De er hovedemnet I Know, men det kan godt blive for meget efter min mening.

Men det er stadig ikke god film, James Cameron laver det, som han er bedst til. En superflot action film. Det er simpelthen en fornøjelse at nyde gamle dages teknik for film. Og det er et visuelt mesterværk.

Emil

Efter alien så toner James Cameron op med Aliens. Det er mere en action film end en gyser, meget underholende film bedre end den første. Jeg elsker at der er mange aliens i den her film, og Ripley er en af de mest bad ass kvindelige film karaktere. Og den der dronninge alien er mega fed. En af de bedste action film jeg har set

Jacob

Hvad er bedre end et af de mest ikoniske monstre nogensinde? Jo, det er selvfølgelig når en mindre hær af dem besætter en stakkels koloni på en øde planet, som samtidig bliver anført af en kæmpe dronning, der kan få selv den hårdeste nyser til at s***e sine tarme ud som guirlander. Modsat Alien ligges der mere vægt på action end på gys, og det forhøjet tempo er tiltrængt.

Camie

Jeg ved ikke hvor mange gange jeg har set den efterhånden, men hver gang imponeres jeg over Sigourney Weavers måde at håndtere selv de mest skræmmende situationer på. Antiheltinden, der uden nogen form for træning tager kampen op og vinder.

Aliens er en fantastisk actionfilm, hvor etteren mest leverede gys. Dermed ikke sagt at der ikke er gys i denne. Jeg så den første gang for maaange år siden en sen aften, da jeg var 14 og alene hjemme og dengang syntes jeg godt nok at den var uhyggelig ^^

Efter min mening den bedste film i serien og fuldt ud alle 6 stjerner værd.

Andreas

Aliens må siges at være den bedste i serien, og aliens er der i hvert fald nok af, hvilket kun er godt! Godkendt arbejde James Cameroun!

Claususer/164929

Aliens er atter et bevis på at film i dag er uden kreativitet og nytænkning. Fra engang hvor man lavede filmen med langt større kreativitet end i dag.

Filmen her er min favorit i rækken af de 4 Alien film.
Ikke nok med den samler en række store navne, flere aliens end i de øvrige 3 film tilsammen. Så har denne alt man kan ønske sig. Et uforglemmeligt soundtrack og alt sammen resultatet af James Cameron´s yderst professionelle evne til at skabe fantastiske film (Terninator 2, Titanic etc.)

Filmen her får fuldt hus ****** 6 stjerner
Jeg kan slet ikke vente til at se den i biografen og genopleve rædslen igen.

Lau

Ja der er vel ikke så meget andet at sige..

Frank

Mesterværk

Sider

Anonymuser/0
Du skal være logget ind for at skrive en anmeldelse.