Cookie- og Privatlivspolitik

Alien vs Predator

Tilladt for børn over 15 år

Se mere på medierådet.dk
19.11.2004
| |
1 time 41 minutter (ekskl. reklamer og trailers)
|
Alien Vs. Predator
|

I en nær fremtid leder mangemilliardæren Charles Weyland en ekspedition til Sydpolen. Dybt nede i isen mener Weyland at have lokaliseret ruinerne af en pyramide meget ældre end både aztekerne og egypternes.Da ekspeditionen endelig når ind i pyramiden, finder de rester af mennesker med store huller i brystkassen og også facehugger-rester, der mere end antyder, at pyramiden er beboet.Ondt bliver til mareridt, da fem unge Predators ankommer til pyramiden for at udføre deres rituelle manddomshandling, hvor de kæmper til døden mod de ætsende og hurtige aliens.Snart er det tydeligt, at kun én race slipper ud af pyramiden i live.

VURDÉR SELV FILMEN: 
Din bedømmelse: Ingen (62 votes)
3.7
0

Instruktør

Kommentarer

SKRIV DIN EGEN ANMELDELSE
Emil

Jeg kan godt lide den her film, jeg synes ikke den er så dårlig som andre siger. Jeg synes det er en rigtig fed film, historien er rigtig fed. Og jeg elsker når rovdyrene kæmper mod en alien.

Jacob

Siden begyndelsen har fans i begge lejre ønsket at se hvem af deres ynglings monstre der er stærkest, og det sker når de berygtede krigere fra det ydre rum skal tage deres manddomsprøve på Jorden mod det farligste væsen af dem alle. Da menneskene opdager en mystisk pyramide under isen kommer den afsendte ekspedition i klemme mellem de to kombattanter. Det skal bemærkes at lederen af holdet Charles Weyland er den samme som den ene halvdel af det skrupelløse firma Weyland-Yutani.

Frank

Okay film

AufVideoSehen

Jævnt underholdende film, der sagtens kan bruges til at slå et par timer ihjel en enkelt gang, speciel hvis man ikke kan få nok af Alien og Predator universet selv når det er i den tynde ende eller elsker computerspils æstetik. En ok videofilm uanset om det er VOD eller TV.

Wayne

deres ophav - og så halter historien gevaldigt.

Jeff

Some comics should remain comics.

S. Rico

Den er bygget rigtig godt op, og historien er super god. Lækkert fundet på med Jordens anvendelse som legeplads for Predators med lyst til at lege Alien "tag-fat".

mikkel knudsen

wow en fed film også når de kommer ned til dem så går det løs med alle alien og alien æg som der ned i det storer hul som de laver i sne.

Kian

fed film helt klart vær at se!
Mange dør, så det er ik en film for tøser/tøsedrenge.

Hearmeroar

Spillene har været fede, og de film man har set separat omkring de to væsener har været fede. Sammenspilningen af de to fungerer rigtig godt. Konceptet er super.

Sider

Anonymuser/0
Du skal være logget ind for at skrive en anmeldelse.