Cookie- og Privatlivspolitik

Alien vs Predator

Tilladt for børn over 15 år

Se mere på medierådet.dk
19.11.2004
| |
1 time 41 minutter (ekskl. reklamer og trailers)
|
Alien Vs. Predator
|

I en nær fremtid leder mangemilliardæren Charles Weyland en ekspedition til Sydpolen. Dybt nede i isen mener Weyland at have lokaliseret ruinerne af en pyramide meget ældre end både aztekerne og egypternes.Da ekspeditionen endelig når ind i pyramiden, finder de rester af mennesker med store huller i brystkassen og også facehugger-rester, der mere end antyder, at pyramiden er beboet.Ondt bliver til mareridt, da fem unge Predators ankommer til pyramiden for at udføre deres rituelle manddomshandling, hvor de kæmper til døden mod de ætsende og hurtige aliens.Snart er det tydeligt, at kun én race slipper ud af pyramiden i live.

VURDÉR SELV FILMEN: 
Din bedømmelse: Ingen (62 votes)
3.7
0

Instruktør

Kommentarer

SKRIV DIN EGEN ANMELDELSE
Emil

Jeg kan godt lide den her film, jeg synes ikke den er så dårlig som andre siger. Jeg synes det er en rigtig fed film, historien er rigtig fed. Og jeg elsker når rovdyrene kæmper mod en alien.

Jacob

Siden begyndelsen har fans i begge lejre ønsket at se hvem af deres ynglings monstre der er stærkest, og det sker når de berygtede krigere fra det ydre rum skal tage deres manddomsprøve på Jorden mod det farligste væsen af dem alle. Da menneskene opdager en mystisk pyramide under isen kommer den afsendte ekspedition i klemme mellem de to kombattanter. Det skal bemærkes at lederen af holdet Charles Weyland er den samme som den ene halvdel af det skrupelløse firma Weyland-Yutani.

Star

God film

Frank

Okay film

AufVideoSehen

Jævnt underholdende film, der sagtens kan bruges til at slå et par timer ihjel en enkelt gang, speciel hvis man ikke kan få nok af Alien og Predator universet selv når det er i den tynde ende eller elsker computerspils æstetik. En ok videofilm uanset om det er VOD eller TV.

CartMovies

Den var fangende, og action scenerne var okay. Jeg har altid elsket de der Predator, og det er fint at gense dem i denne film hvor de tager kampen op imod de glumske, slimmede og skræmmende aliens. Jeg syntes alt i alt at den var fremragende, for den var de penge hver at gå i biografen for, og selvom mine forventninger var små, blev jeg alligevel positivt tilfreds!

Wayne

deres ophav - og så halter historien gevaldigt.

Jeff

Some comics should remain comics.

Tribute

Meget fed sci-fi gyser film med masser af godt action.
Der er fed spænding ligefra starten af filmen og helt ned til slutningen.
Sanaa Lathan spiller sin rolle perfekt og også med de andre i filmen.
AVP Er et bud på Novembers gyser film på Ca. 100min.

Jeg glæder mig ENORMT til den næste film kommer den bliver sikkert fed, Uhyggelig og endu mere Barsk.

S. Rico

Den er bygget rigtig godt op, og historien er super god. Lækkert fundet på med Jordens anvendelse som legeplads for Predators med lyst til at lege Alien "tag-fat".

Sider

Anonymuser/0
Du skal være logget ind for at skrive en anmeldelse.