Cookie- og Privatlivspolitik

Alien 3 (1992)

Tilladt for børn over 15 år

Se mere på medierådet.dk
|
1 time 54 minutter (ekskl. reklamer og trailers)
|
Alien 3
|
Versioner: se alle
Originalversion, Særvisning
|

Lt. Ripley er tilbage i 'Alien 3'

Igen er Lt. Ripley det eneste overlevende menneske, da det redningsfartøj, der har reddet hende væk fra monsterkolonien i Aliens, forulykker på straffekolonien Fiorino 161.

Det er en gold, ugæstfri planet, der udelukkende er befolket af mandlige, tidligere indsatte fra Jordens farligste Maximum Security fængsel. Det bliver dog blodigt klart, at der har været en ubuden gæst med i Ripleys redningsfartøj, og desværre viser det sig også, at det denne gang er personligt!

Denne gang er det David Fincher (Fight ClubThe Girl with the Dragon Tattoo) der står bag kameraet.

VURDÉR SELV FILMEN: 
Din bedømmelse: Ingen (64 votes)
3.6
0

Instruktør

Kommentarer

SKRIV DIN EGEN ANMELDELSE
Mads

Give me a break. Langt værre end hvad Prometheus havde at tilbyde og ikke engang en Alien film at skrive hjem om. Alt der blev opnået i Aliens er blevet kastet over bord off-screen og allerede der er jeg ikke solgt. Alien ser forfærdeligt animeret ud - på nær scenen hvor Ripley frontes af den. Hele handlingen var tør. Alle karaktere var irriterende og medfølelsen var ikkeeksisterende. Alting virkede bare til at ske, fordi det kunne ske og for at fylde lidt mere på den kedelige handling. Jeg har set værre film om Xenomorphen, men denne er stadig ikke god. Bare fordi man har lavet nogle fantastiske værker, betyder det ikke at fuserne automatisk bliver godkendte

Simon

Langt fra at være underholdende, irriterende karakterer, dårligt skuespil, total amatøragtigt instrueret, mega ringe effekter, og tre gange så langtrukken som de to første. Fireren lover heller ikke godt (er igang med at se den).

Emil

Et stort skridt ned fra de oprindelige to film, filmen er stadig underholdende og uhyggelig. Effekterne er ikke så gode som de to andre film, men stadig lidt af en skuffelse.

Jacob

Det her var først og fremmest David Finchers allerførste spillefilm, og den tredje i rækken med det ikoniske monster kom til verden efter en noget vanskelig fødsel. Modsat Aliens bliver der igen langt vægt på gyset og det uhyggelige, og elsker at man for første gang ser den her parasit tage form efter en anden slags livsform, i det her tilfælde en okse.

Jesper

En rigtig god film. Bør klart ses :D

Star

Ikke den bedste i serien

Havede forventet mere i denne super gode serie ikke fordi filmen er dårlig men jeg synes bara at der er mange ting der kunne være bedere i filmen

Men ellers god film :D

Andreas

Alien 3 er bestemt en god film. Den er bedre end den første Alien vil jeg helt klart mene, men alligevel en lille smule ringere end 2'eren.

S. Rico

Efter actionbraget Aliens var det svært ikke at føle sig lidt "snydt" i Alien 3. Og afslutningen faldt nok heller ikke i alles smag. Men måske var David Fincher bare forud for sin tid. For efter at have genset den, sætter jeg langt højere pris på filmen. Det meste fungerer helt perfekt: skuespil, den dystre stemning, glimrende historie og lækker kameraføring.

Frank

Okay film

CartMovies

Den er bedre en 'Aliens', men slår ikke 'Alien'. Der er meget action, og godt spænding i denne (og mere slim). Weaver klarede det helt i top i denne (det er nærmest som om hendes præstation bliver bedre fra hver film). Der er masser af god action, og resultatet vi for i slutningen, vil nu komme som et chok vis ikke man har læst de andres kommentarer her på kino.dk, eller har set 'Alien: Resurrection'. Alien 3 var sådan set glimrende

Sider

Anonymuser/0
Du skal være logget ind for at skrive en anmeldelse.