Cookie- og Privatlivspolitik

Alfons og (hemmelige) Svipper

Tilladt for alle
Det vurderes, at filmen ikke indeholder elementer, som kan virke skræmmende på børn.

Se mere på medierådet.dk
16.03.2023
| |
1 time (ekskl. reklamer og trailers)
|
Alfons och hemlige Mållgan
|
Billetter

Filmen 'Alfons og (hemmelige) Svipper' er en ny animationsfilm om den højtelskede figur Alfons Åberg, der er baseret på fem af Gunilla Bergströms populære bøger. 

I 2022 var det 50 år siden, at Alfons Åberg for første gang så dagens lys, og i den anledning kan man nyde et gensyn med den fantasifulde og godmodige Alfons.

I filmen er julen nyligt overstået, men hverken Alfons eller hans far vil tilbage til den kedelige hverdag igen. Farmor har dog kloge ord at sige om det - og mon ikke, glæden også kan findes andetsteds?

Filmen er instrueret af Tomas Alfredson, der stod bag den Oscar-nominerede spionthriller Dame, Konge, Es, Spion

VURDÉR SELV FILMEN: 
Din bedømmelse: Ingen (6 votes)
2.7
4.5

Instruktør

Stemmer

Instruktører

Stemmer

MEDIERNES ANMELDELSER

  • Filmmagasinet Ekko

    "...der ikke ret meget forskel på at se filmen og så på at få fem Alfons Åberg-bøger læst højt af David Dencik, mens nogen spiller jazz i baggrunden. På den anden side er det nu også en dybt tilfredsstillende oplevelse." (Frederik Hoff)

  • Politiken

    "...de fem korte fortællinger i denne buket rammer Bergströms fortryllede dagligdagsstemning bedre end de spillefilmlange Alfons-tegnefilm for nogle år siden." (Søren Vinterberg)

Kommentarer

SKRIV DIN EGEN ANMELDELSE
Martinuser/533613

Har sjældent oplevet noget så ringe. Forventede en tegnefilm, men kom i stedet til en film med stillestående tegninger hvor der blev læst højt i et tempo så langsomt, at selv de små børn kedede sig. Vores søn på fire år sukkede da der startede endnu en film - han håbede at det var slut. Både ham på fire og vores datter på seks syntes at filmen var "ret kedelig". Kan ikke anbefales overhovedet.

Sider

Anonymuser/0
Du skal være logget ind for at skrive en anmeldelse.