Cookie- og Privatlivspolitik

Alene Hjemme (1990)

Tilladt for alle, men frarådes børn under 7 år

Se mere på medierådet.dk
|
1 time 43 minutter (ekskl. reklamer og trailers)
|
Home Alone
|

Du har måske set 'Alene hjemme' i fjernsynet, men det er en helt anden oplevelse på det store lærred. Kevin bliver ved en fejltagelse efterladt alene hjemme i Chicago, da hans familie tager på ferie. Han får hurtigt travlt med at forsvare familiens hus mod indbrudstyve, hvilket han er utroligt god til. Filmen havde premiere lige før jul i 1990, og er siden blevet en juleklassiker. Anbefales fra 7 år. Med danske undertekster.

VURDÉR SELV FILMEN: 
Din bedømmelse: Ingen (71 votes)
4.8
0

Instruktør

Kommentarer

SKRIV DIN EGEN ANMELDELSE
Danieluser/178227

Ser den hver jul!

Ines

Ligesom de fleste så ser jeg også Home Alone Og Lost in New York hvert år i juletiden. Denne film bliver aldrig for gammel, og man kan bare se den år efter år, selvom man ved hvad der sker og man efterhånden kan replikkerne udenad. Rigtig god familie/julefilm som man kan hygge sig med..

Lars Michael

Efter 25 år er den stadig lige så god som dengang den kom , især de sidste 20 min er virkelig sjove , skove scener skører røver.
En rigtig julefilm somnambulisme skal se hver jul .

Emil

Virkelig god familie film. Den bedste jule film jeg har set. Den her også meget underholende.

Simon

Filmen er allerede en klassiker efter 25 år. McCaulay Culkin, Joe Pecsi og Daniel Stern giver lattermusklen en rutchebane tur op og ned.

Nino-baby

Selvom det her er en julefilm er og bliver den min yndlingsfilm til evig tid! Jeg elsker kække Kevin og de uendelig morsomme og charmerende replikker Macaulay Culkin leverer til perfektion. Jeg kan ikke skrive alle mine følelser om den her film ned kort, så lad os bare stoppe her.
Dog vil jeg tilføje at jeg allerede glæder mig til næste jul hvor der skal ses Alene Hjemme med familien.

Nikolaj

Julefilm der har været endnu.

Virkelig sjov.

Camilla BK

Ingen diskussion... den her film skal altså bare ses HVER jul (og det samme gælder for alene hjemme 2)
Jeg synes simpelthen den her film er så sød, lille Kevin som altid laver ballade, og de to dumme røvere.

Synes klart det er den bedste julefilm der findes! Synes ofte at julefilm mangler... det der gør en jul til en jul, og Alene Hjemme har klart julens budskaber med!
Den er julet, den er sød, den er sjov, den har den rigtige stemning og har generelt bare det der skal være med i en julefilm, ifølge min mening :)

Er ikke vild med de Alene Hjemme film der er blevet lavet efter nr. 2 da det ikke er Macaulay Culkin der spiller med, og det er ingen rigtig Alene Hjemme uden ham :)

Andreas

Super god og hylende sjov julefilm, som kan ses om og om igen!

Anonymuser/0

samme status som gremlins og alene hjemme 2 :) en skøn klassisk julefilm, man aldrig bliver træt af at se i juletiden :))

Sider

Anonymuser/0
Du skal være logget ind for at skrive en anmeldelse.