Cookie- og Privatlivspolitik

Aldrig mere i morgen

Tilladt for børn over 11 år
Filmen har en gennemgående anspændt stemning præget af døden, som er filmens tema. Der er mange scener med voksne, der er bekymrede, bange, vrede eller skændes. I en del scener ses voksne og et barn sørge og i nogen tilfælde græde. I en enkelt scene udånder en mand i en hospitalsseng. Da der imidlertid ikke ses vold eller personer, der kommer til skade, vurderes det, at filmen kun vil kunne virke skræmmende på de yngste i aldersgruppen 7-11 år. Filmen får derfor en 11-årsgrænse.

Se mere på medierådet.dk
31.08.2017
| |
1 time 30 minutter (ekskl. reklamer og trailers)
|
Aldrig mere i morgen
|
Versioner: se alle
2D, Danske undertekster, Supreme, Babybio, Seniorbio, Særvisning, Særvisning
|
Aldrig mere i morgen

Filmen 'Aldrig mere i morgen' handler om den fandenivoldske kunstner Thorvald, der besidder et stort ego og desuden mener, at han er både udødelig og uundværlig.

Da hans hjerte en dag holder op med at slå, er han ikke parat til at forlade denne verden. En engel giver ham en sidste chance for - som usynlig og fri sjæl - at gå rundt blandt de efterladte.

Thorvald indser hurtigt, at reaktionen blandt de efterladte ikke er helt, som han havde forventet. Og at hans død måske også giver nye muligheder for både den vrede søn Vincent, den unge hustru og hans bitre eks-kone.

'Aldrig mere i morgen' er instrueret af den folkekære Erik Clausen, der også selv spiller hovedrollen. Clausen har tidligere bl.a. haft stor succes med komedie-dramaet Mennesker bliver spist, der ligeledes havde Bodil Jørgensen i en stor rolle.

I denne omgang spiller Jørgensen det overjordiske væsen, der guider Clausens karakter på vej. I rollerne som den forsmåede søn og den efterladte viv ses henholdsvis Nicolas Bro og Marijana Jankovic.

VURDÉR SELV FILMEN: 
Din bedømmelse: Ingen (617 votes)
4.1
3.2

Instruktør

MEDIERNES ANMELDELSER

 • Berlingske

  "... personkonstellationerne [virker] fortænkte og uægte." (Kristian Lindberg)

 • BT

  "[Filmen] vil med sikkerhed underholde og finde sit publikum." (Michael Lind)

 • Ekstra Bladet

  "[Filmen] indeholder en veldoseret blanding af det alvorlige og det morsomme, det sure og det søde tilsat glimrende skuespil hele vejen rundt ..." (Henrik Queitsch)

 • Jyllands-Posten

  "... selv nogle af landets dygtigste skuespillere som Jørgensen, Jankovich og Bro kan ikke få noget vitalt ud af den dødssejler af en svanesang ..." (Katrine Sommer Boysen)

 • Politiken

  "'Aldrig mere i morgen' er dog på mere godt end ondt, [men] er som Thorvald mest levende i den første halvdel ..." (Kim Skotte)

 • Weekendavisen

  "Det klæder Clausen at spille med mere løs kant end i sædvanlige roller, hvor han enten er anakronistisk arbejder eller evig gadedreng. Her er han bare en døende mester." (Bo Green Jensen)

Kommentarer

SKRIV DIN EGEN ANMELDELSE
Susanne Storm Hansen

Det er et stykke tid siden jeg så filmen, men den er virkelig god. Det er en forfærdige sygdom, men filmen illustrerer det hele på god og humanitær måde. Og alle spiller fantastisk godt.

Lars Michael

Efter jeg blev noget skuffet over Erik Clausens sidste film ( mennesker bliver spidst) så bliver du så ikke skuffet med filmen her.
Faktisk en af hans bedste film, nok hans bedste siden filmen Slip hestene løst, vi må heller ikke glemme Nicolas bro som også gør det virkelig godt i filmen.

Per

Det var en okay film, men ikke vildt oprivende.
Men er man vild med Erik Clausen så skal man se den her.
Generelt en jævn film
Hilsen Per

Vibekeuser/897223

Super god film om tanker de fleste har. Hvad sker der når vi dør? Hvordan tænker vores omgivelser? Godt manuskript og forrygende spillet.

Mette

Flere gange virkede effekterne i filmen på niveau med film produceret i gymnasiet.
Den havde dog også sine sjove øjeblikke.

Peruser/694650

Go' film

Peruser/694587

Sådan skal en Clausen film være!

Helleuser/231244

Jeg blev glædeligt overrasket over, hvor skøn denne film er.
Den er sjov, trist og giver tanke til efterretning. Alle spiller så godt.
Den skal ses.

Katharina

Det er skøn og rørende film Aldrig mere i morgen som giver stof til eftertanke om det vi alle skal som menneske væk engang. Som Clausen altid gør udtrykker han sine tanker og følelser om et følsomt emne på sin helt egen måde med en lun humor igennem filmen, hvor Bodil Jørgens spiller godt en engel.

susanne

Aldrig mere i morgen er en følsom film om hvad mennesker tror de betyder om andre og hvordan folk ser dem.
Det er ikke en dårlig film ,men fanger ikke rigtigt seerne da der er for mange hurtige skift
Men se den og den er god at snakke om bagefter

Sider

Anonymuser/0
Du skal være logget ind for at skrive en anmeldelse.