Cookie- og Privatlivspolitik

Agents 355

Tilladt for børn over 11 år
Filmen har en actionmættet og dramatisk grundstemning. Den indeholder mange scener med voldsomme overfald, forfølgelser, biljagter, slagsmål, skyderier, eksplosioner og drab. Filmen indeholder desuden en scene, hvor flere uskyldige gidsler trues med at blive dræbt. Da filmen foregår i et actionfilmunivers, hvor hovedpersonerne er stærke og handlekraftige, og da det voldelige indhold ikke er stærkt blodigt udpenslet, vurderes filmen til kun at kunne virke skræmmende på børn under 11 år.

Se mere på medierådet.dk
| |
The 355
|

Action-thrilleren 'Agents 355' handler om en gruppe af kvindelige internationale agenter.

Da et top hemmeligt våben falder i hænderne på en gruppe lejesoldater, er den talentfulde, men utilregnelige, CIA-agent, Mason ”Mase” Brown, nødt til at arbejde sammen med den tyske rival og ultimative bad-ass, agent Marie, tidligere MI6 allierede og banebrydende computerspecialist, Khadijah, samt den yderst rutinerede colombianske psykolog, Graciela, på en dødbringende, halsbrækkende mission for at vinde det tilbage.

Hele tiden er de nødt til at være ét skridt foran den mystiske kvinde, Lin Mi Sheng, der sporer alt, de foretager sig. I takt med, at den hæsblæsende mission bevæger sig fra cafeerne i Paris til markederne i Marokko og til de overdådige auktionshuse i Shanghai, skabes der i kvartetten et spinkelt loyalitetsbånd, der kan ende med at beskytte hele verden - eller slå dem ihjel.

På rollelister ses store navne som bl.a. Jessica Chastain, Penélope Cruz og Lupita Nyong'o.

 

VURDÉR SELV FILMEN: 
Din bedømmelse: Ingen (6 votes)
4.2
0

Instruktør

SKRIV DIN EGEN ANMELDELSE
Anonymuser/0
Du skal være logget ind for at skrive en anmeldelse.