Cookie- og Privatlivspolitik

Agent Catwalk

Tilladt for børn over 11 år

Se mere på medierådet.dk
06.04.2001
| |
1 time 49 minutter (ekskl. reklamer og trailers)
|
Miss Congeniality
|

'Agent Catwalk' handler om FBI-agen Gracie Hart, der tvinges til at gå undercover som en håbefuld aspirant til titlen som den næste Miss USA, for at afslører hvem der har sendt bombetrusler mod komkurrencen.

Men Gracie er ikke just skabt til skønhedskonkurrencer. Sandra Bullock (Two Weeks Notice, Forvarsel) spiller med stor udstråling i 'Agent Catwalk' og viser sit store komiske talent i rollen som agenten, der giver den som skønhedsdronning.

Michael Caine (The Dark Knight) er den frustrerede konsulent, som er hyret til at fovandle den barske FBI-agent til enophøjet skønhed. Og Benjamin Bratt, Candice Bergen, William Shatner og Ernie Hudson scorer også point på morskabskontoen i denne store biograf-succes.

Masser af grin og raffineret sarkasme. Et rent hit!"

VURDÉR SELV FILMEN: 
Din bedømmelse: Ingen (33 votes)
3.8
0

Instruktør

Kommentarer

SKRIV DIN EGEN ANMELDELSE
Wayne

Lejlighedsvis sjov, men let forglemmelig - man kan undre sig over at der kom en 2'er til filmen.

S. Rico

Sandra Bullock er sandsynligvis den eneste skuespiller i verden, der kan fylde en sådan rolle ud, hvor man både skal ligne en uhygiejnisk drengepige og en gudesmuk model - og ikke mindst samtidig gøre det totalt troværdigt, charmerende og virklig morsomt.

Filmens krimiplot er temmelig uinteressant, og er sådan set kun en påklistret undskyldning for at tage os med på en super komisk rejse sammen med Gracie Hart og hendes nye modelvenner. 4½ stjerner.

Sider

Anonymuser/0
Du skal være logget ind for at skrive en anmeldelse.