Cookie- og Privatlivspolitik

After The Sunset

Tilladt for alle, men frarådes børn under 7 år

Se mere på medierådet.dk
28.01.2005
| |
1 time 38 minutter (ekskl. reklamer og trailers)
|
After The Sunset
|

Den charmerende mestertyv, Max Burdett, og hans smukke medsammensvorne, Lola, er netop ankommet til den idylliske Paradise Island på Bahamas for at nyde livet i fulde drag. Parret har netop fået afsat deres seneste bytte – den anden af de tre verdensberømte Napoleon Diamanter.

Men lykken varer kort, for den arbejdsomme FBI agent, Stan Lloyd, er lige i hælene på Max og Lola. Lloyd har i årevis jagtet makkerparret, men på forunderlig vis er det altid lykkedes Max og Lola at undgå lovens lange arm. Samtidig lurer den lokale gangster, Kingpin, i kulissen. Han vil også gerne have fingrene i diamanten.

VURDÉR SELV FILMEN: 
Din bedømmelse: Ingen (15 votes)
3.4
0

Instruktør

Kommentarer

SKRIV DIN EGEN ANMELDELSE
Lars Michael

Det er mere en hygge film end en spændingsfilm , se den en lørdag aften.

AufVideoSehen

Jævnt underholdende film, der sagtens kan bruges til at slå et par timer ihjel en enkelt gang. En ok videofilm uanset om det er VOD eller TV.

Wayne

Næsten så god som sådan en kan skrues sammen. Woody Harrelson er kostelig, som altid - og Brosnan er i sit es som juveltyven, der tilsyneladende har trukket sig tilbage.

S. Rico

Pierce Brosman er mestertyven, og Woody Harrelson FBI agenten, som forsøger at tage ham på fersk gerning. Woody's FBI agent har dog ikke så meget held med at snuppe tyven, for Brosman er snu som få. Det kommer der mange herlige sammenstød ud af. De fungerer super godt sammen, og der er tilmed en historie og nogle godt udtænkte røverier undervejs til at holde underholdningen i top.

Sider

Anonymuser/0
Du skal være logget ind for at skrive en anmeldelse.